dimecres, 11 de setembre del 2013

XXIV Cursa Ciclista de Bellvitge

Avui, s'ha disputat la XXIV Cursa ciclista de Bellvitge, sota una pluja que ha estat present durant gairebé tota la cursa. Dotze voltes, per completar un total de 50 kms a una mitja superior als 40 kms.

La cursa ha sortit amb diversos intents de fuga i molt ben controlada pels corredors del Munt Bikes. Fins que a la tercera volta, quatre corredors entre ells Oriol Garcia i Oscar Álvarez hi han aconseguit marxar.

La resta del team, ha estat molt atent al control del pilot. Entre ells, Esteban Iglésias que lamentablement, ha hagut d'abandonar per problemes mecànics i Pablo Lopez que també arrossegava problemes.

La resta amb Albert Bañeres, Jordi Ayza, Oscar Madero i Daniel Gonzalez controlarien la cursa perquè aquest Daniel aconseguís la primera posició en l'esprint final del pilot. El Team, guanya la cursa per equips amb la 3ª posició d'Oriol, 4ª d'Alvarez, 5ª Dani, 8ª de Madero, 9ª Bañeres, 17ª Ayza, 26ª Lopez.


El Team Munt Bikes, sentencia matemàticament la General del Campionat Sènior-Master30 a falta de dues curses. Daniel González, es manté a la segona posició a l'espera de veure si aconsegueix la general individual.