dijous, 26 de setembre del 2013

Cambrils final de la Xallenge Sènior-Master30.

El passat diumenge, es va celebrar la III Cursa Ciclista a Cambrils en un circuit urbà de 3 kms. Darrera cursa puntuable al Campionat Sènior Master30 de Catalunya.

La cursa tenia un afer especial, per la diferència de tan sols un punt, entre el primer classificat i Lider de la General, Pere Amadó i el Daniel González. Amb el campionat per equips ja sentenciat a les anteriors curses, el Team es va bolcar amb l'objectiu d'assistir el màxim possible al Dani.

L'Objectiu, portar la cursa molt ràpida a partir del seu inici. Ja en les tres primeres voltes de quinze a completar, es feia la primera selecció del grup quedant unes 15 unitats al seu davant.

Dos corredors marxaven en solitari per davant, Carles Juncosa i Alex Graus, que finalment arribarien i es disputarien la cursa en el mateix ordre.

En un intent per provocar una escapada sorpresa, el Dani va caure en entrar passat en una corba i provocant la caiguda del seu company Oriol Garcia, en topar amb la seva bicicleta. El Dani va poder continuar la cursa de seguida i amb l'ajut dels seus companys d'equip, en poc més d'una volta, aconseguien enllaçar de nou amb el grup capdavanter.

Pitjor o va tenir l'Oriol, que amb fortes contusions, perdia volta però aconseguia acabar la cursa ajudant els seus companys. Finalment, el Dani aconseguia entrar en cinquena posició, dues per davant del seu rival!

Fet, que el convertia en guanyador de la Xallenge Catalana Sènior-Master30, 2013. Excel·lent temporada del Team Munt Bikes amb 8 victòries d'equips i 6 individuals.