dilluns, 9 de setembre del 2013

Trofeu festes del Tura d'Olot

El Team completa de nou un altre gran cursa. Doblet al Podi de D.González i A.Bañeres i primer equip Master30.

El diumenge, és trobaven a la localitat d'Olot, 8 integrants del Team per disputar una de les curses més dures del calendari i la primera puntuable juntament amb les categories Elit-Sots23.

Ja en els inicis de la cursa, començaven diversos atacs de corredors formant una fuga de 8 corredors. Entre ells es ficava Esteban Iglésias que se m'mantindria en l'escapada prop de 110 kms.

Sortint d'Olot direcció a Sant Esteve d'en Bas, Les Planés d'Hostoles, Les Enssies(Port), Sant Gregori, Girona, Palol de Revardit, Porqueres, Mieres, Santa Pau i Olot.

El Port de les Enssies, es feia a mil en el pilot, despenjant bona part de corredors. El pilot seguia controlat pels Corredors del Bicis Esteve que tenia a dos corredors en l'escapada.

La carretera estreta i els repetjons de Palol de Revardit direcció Porqueres, seguirien cobrant-se víctimes del pilot. Seguidament, a la carretera de Mieres a Santa Pau, el pilot principal aniria reduint distància amb els escapats.

Diversos escapats serien neutralitzats pel grup principal, que també s'aniria fraccionant entre Santa pau i l'alt de la mateixa. En el descens direcció Olot, es formaven diferents grups.

Tres corredors aconseguien arribar en solitari. Per darrere el grup on anava D. González fent primer Master30.

En el següent grup, diversos corredors Master30 amb A.Bañeres i O.Garcia, segon i quart Master30. Seguidament diversos grups amb la resta de corredors, P.López 13, O.Madero 17, O.Álvarez 23, E.Iglésias 25 i J.Ayza out.