dimarts, 25 d’agost del 2009

36ª Escalada al Castell de Sant Joan (Blanes)

Diumenge es va disputar la clàssica pujada al Castell de Sant Joan a Blanes.
Aquesta vegada no era puntuable per la xallenge catalana senior-master30, però es podia disputar dintre de la cursa amb els èlit-sots23 amb opció de trofeu als primers classificats de cada categoria.
En representació de l'equip varen participar els més experts escaladors, Josep Patiño i Antonio Cruz. Fent valer la seva condició en adjudicar-se els trofeus a primers de categoria, dins la cinquena i vuitena posició de la general absoluta respectívament.
-Crònica cedida per Josep Patiño.
Només puc dir, que estic molt content amb el resultat aconseguit. He finalitzat cinquè tot i que, en haver quedat entre els deu primers ja m'hagués conformat.
Acabar cinquè ha estat una gran alegria per a mi, ja que avui corríem junt amb els èlits.
La prova ha constat de dues pujades, una en línia i l'altre en crono de 2'2km cada una. En la prova en línia he aconseguit quedar sisè, en la crono cinquè i la general absoluta cinquè.
Des de juvenils que no hi participava i em feia molta il.lusió participar-hi de nou, ara espero que no passin uns altres deu anys per tornar-hi. Felicito al C.C.Blandense per la seva organització i espero que continuïn donant suport al ciclisme com han fet fins ara.
Cal destacar també la victòria en la categoria master-30 de l'Antonio Cruz i l'estrena també d'en Dani Perez (nenet de Canet) a la categoria sub-21.

4 comentaris:

quimontmany ha dit...

felicitats als corredors del munt-bikes, per els resultats que han anat obtenint aquest any.
Patiñu, ets lo puto crack. Una miqueta més i et ventiles als elits, bé a molts d'ells ja te'ls has passat per la pedra. l'stage a suissa et va sentar bé.

diumenge, el teu company "Jan Ulrich" devia veure que a blanes no tenia res a fer i va venir a matxacar-nos als pobrets veteranus del cc arenys de munt.

ja pot ja!!!

a reveure.

fignon.

albertbañeres ha dit...

Quim, vigila que dius... que massa compassió tinc a vegades...
Soc massa bo amb els veteranus.

Daniperez ha dit...

jajajaa cuantes amensases es veuen per aquii...

ens veiem dissabte a Ripoll, a sufrir com no jeje

aaa i albert jo tmbe tinc molta compasio am tu jajajaja

bettini petit

quimontmany ha dit...

albert: ja, ja , ja , ja.

et posaré deures pel dissabte.

només un i fàcil: arriba abans que el nenet de canet.

i ara cap a descansar una horeta i a fer el més que super entrenament d'avui. ja em canso només de pensar-hi. sort que d'aquí una setmaneta estaré a Eivissa per relaxar-me una miqueta.

apa-li, estaré pendent de les classificacions de ripoll.

fignon .