dissabte, 1 d’agost del 2009

Dissabte 1 d'Agost XIX trofeu Ivars de Noguera

Avui dissabte hem disputat el 19è trofeu Ivars de la Noguera, organitzat per el C.C.Alguaire.
La cursa de caràcter social on participants des de cadets, fèmines, seniors, masters, èlits i fins a un Veterà 60, s'han posat a prova en un circuit urbà. Entre ells cares conegudes com, Raul Cruz, Albert Sanchez, Cleofàs Molina, Felis Luengo (Azisa), etc...
Amb la principal atracció de la pujada al centre del poble, temperatures per sobre els 30º i un recorregut bastant deteriorat en la major part. La cursa obligava a aixecar el peu i alentir la cursa.
Començàvem des del centre del poble, on estava situada l'arribada al final de la pujada. Encarant la lleugera baixada amb vent de cara, una zona plana amb el pis en molt mal estat i un petit canvi de rasant per acabar de baixar una mica més i anar a buscar la pujada.
Des de la primera pujada els 6 corredors èlits de l'Ilerda (Lleida) i un del viveros Alcanar, comandaven la cursa tibant de valent en cada pas per la pujada. Això ha fet que en les primeres voltes, només aguantessin en les primeres posicions un grup de 12 corredors.
A l'expectativa de la seva roda els corredors seniors i masters 30 aguantant els atacs, fins que a meitat de cursa un corredor de l'Ilerda aconseguia marxar en solitari.
Patint de valent en cada pujada, fins que a falta de dues voltes, em situava en les últimes posicions del grup, em llençava en la baixada per avançar per sorpresa a la resta i marxar en solitari.
Només 35 minuts i tres voltes, suficients per desitjar en vàries vegades abandonar la cursa. Finalitzant 2on absolut i 1er master 30, enregistrant 24 kms a una mitja de 33 kms/h.