dimarts, 18 d’agost del 2009

Ciclisme pel Pirineu



Avui hem fet una sortideta de 4 hores pel Pirineu aprofitant que allà, les temperatures són més fresques i un dia esplèndit.
Sortida desde Berga amb en Jordi Rius i l'Antonio Tirado, a les 8h després del cafetó. Direcció Guardiola de Bergueda pujant cap a Saldes fins el coll de la Trapa.
A peus del majestuós Pedraforca ens hem desviat a l'esquerra per pujar pel Coll de Pradell. Hem baixat direcció Vallcebre (rampes del 20%) i ens hem desviat a la dreta direcció Peguera.
Val a dir que el paissatge que ens ha regalat ha estat maravellos però també, hem passat penuries en passar per rampes superiors a 15%.
Hem continuat la carretera fins arribar a Rassos de Peguera, amb un últim tram sense asfaltar de 1800m amb bicicleta a coll inclòs.
Seguidament paradeta a repostar aigua i descens fins a Berga. Amb 75 km a la saca, no en teniem prou i hem seguit direcció Sant Llorenç de Morunys fins la Mina. Onze kilometrets més d'ascenció al 5 i 6%, i descens per acabar a Berga amb 100kms, 2800m desnivell acumulat.
No us perdeu la crònica del blog del Toni Tirado! Em parteixo recordant quan els he convençut per seguir pel camí forestal! je,je,je...

2 comentaris:

TONI TIRADO ha dit...

Hola Albert!
Que majaras estamos, pero lo he pasado genial, El jueves vamo hace una salida guapa. Ah el desnivel acumulado es de 2322mts, creo al acabar la salida me has entendido mal.
Perdona!

Unknown ha dit...

ei,,, si que ens vas enredar albert, pero per la sortida del dijous que no sigui ciclocrossss,ja
apa cap a vallter2000
j.riu