dissabte, 27 de juny del 2009

Crònica 2 etapa volta Tarragona senior-master30

Avui la sortida era en baixada del port que porta de la Bisbal del Penedés a la Juncosa. Baixada molt ràpida de sortida...com motos GP. Una cursa per afrontar 4 ports de muntanya amb un final super especial.
L'ascens al primer port (Les Ventoses o Talaia) ja és cobrava les primeres víctimes de la cursa.
En el descens, els últims de l'equip, el Sergi i jo(Albert Bañeres) enllaçàvem amb el grupet d'en Patiño i seguidament en la desastrossa carretera d' Aiguaviva enllaçàvem amb el grup capdavanter on anaven la resta de companys.
En l'equador de la cursa en una carretera repleta de repetxos puja i baixa ens deixava l'amic Patiño.
En el segon port (La Torreta) ha estat on en Morales i els de l'equip Jimar han atacat i ens han deixat enrera a un petit nombre d'uns 20 corredors en els quals al capdavant es mantenien l'Albert Sanchez i l'Antonio Cruz i seguidament just en coronar ens afegiem el Medina,Sergi i jo.
El grup s'ha mantingut compacte direcció al tercer port (Les Ventoses) per derrera. On diversos corredors anaven quedant despenjats en la seva ascenció.
En començar la baixada on en Medina encapcelava el grup, he decidit atacar. Seguidament s'han unit juntament a mi tres corredors, Dani Gonzalez, David Alcaraz i Raul Cruz. Junts hem agafat una bona renta al grup perseguidor fins arribar a peus de l'últim port; el mateix que baixavèm inicialment, peró ara en ascensió a La Juncosa.
A peus de port, he possat el plat petit i els he dit adeu als companys de fuga per agafar un ritme que no em em fongués i em permetés arribar sencer a La Juncosa. A meitat de port, a la part més dura quedava enrera i m'ha agafat un petit grup de 6-8 corredors, entre ells l'Albert Sanchez i l'Antonio Cruz.Tot seguit m'he agafat a la seva roda per passar la Juncosa i arribar a peu de la GRAN RAMPA del coll de l'Arca.
Impresionant! algún ha acabat a peu.. i molts, molts incluits jo mateix fent esssseeeessss per arribar a d'alt.
Dades: 98 Kms mitja de 37km/h amb 1700 metres de desnivell acumulat.
Sort que no porto pulsòmetre perquè les dades tenen que ser espectaculars!
12 Antonio Cruz
13 Albert Sanchez
18 Albert Bañeres
20 Sergi Sales
26 Juan Carlos Medina
39 Josep Patiño
49 corredors classificats.
3ers per equips
Pròximament espero adjuntar classificacions de la cursa.
Demà més!!

2 comentaris:

Amat Artigas Personal Blog ha dit...

Moltes felicitats companys!

XAVI NOVELL ha dit...

a topeeeeeee!!!!! som-hi xavalotes desde el poblat maasai molts ànims.