dimecres, 24 de juny del 2009

Divendres tret de sortida a la Volta a les comarques de Tarragona senior-master30

Divendres 26 1ª etapa Tarragona - La Juncosa del Montmell.
Sortida neutralitzada desde la Rambla nova per agafar la N-340 direcció Cambrils. Seguirem direcció Reus, ens desviarem direcció El Morell, direcció Vilallonga, el Rourell, Valls direcció El Vendrell.
Anirem cap a Rodonya i seguidament ens desviarem a l'esquerra per enfrentar-nos a les pujades d'El Mirador del Penedès i acabar a La Juncosa del Montmell. 65 kms aprox.

Dissabte 27 2ª etapa La Juncosa del Montmell - La Juncosa del Montmell.
Sortida de la Juncosa direcció a La Bisbal Del Penedès, Sant Llorenç, Sant Jaume dels Domenys on es pujarà el port de Les Ventoses. Seguidament descendirem direcció Aiguaviva, Can Ferrer de la Cugullada, Vilarodona, Santes Creus, Les Pobles i el següent port a La Torreta. Continuarem direcció Pla de Manlleu per tornar a pujar Les Ventoses per darrere i descendir a Sant Jaume dels Domenys, Sant Llorenç, La Bisbal, La Juncosa del Montmell direcció Aiguaviva per acabar en el alt del Coll de l'Arca. 95kms aprox.

Diumenge 28 3ª etapa La Juncosa del Montmell - La Juncosa del Montmell.
Sortida direcció El Mirador del Penedès a Rodonya, Vilardida, Alió, Puigpelat, Nulles, l'Argilaga, La Secuita, Perafort, Els Pallaresos, direcció el Catllar, La Riera de Gaià, La Nou de Gaià, Salomó, Masllorenç cap el Mirador del Penedès per acabar a la Juncosa del Montmell. 75 kms aprox.

Intenterem ampliar informació en el transcurs de la Volta.