dilluns, 8 de juny del 2009

Campionat de Catalunya de C.R.I.

Una tarda calorosa i el domini dels sots 23 han marcat el Campionat de Catalunya CRI de Cervera. Els ciclistes del ECP van copar l´ especialitat absoluta amb victòria del manxec Jesús Herrada que va marcar el millor crono en 30´13´´ superant al campió català sots 23, David de la Cruz, seguit dels seus companys Airan Fernández i Jordi Simon, tots tres en un estret marge de 16 segons. El podi elit ho va encapçalar Joan Font (CJAM), cinquè a la general de la cursa, marcant un temps de 30´55´´, un segon menys que el sots campió Jordi Fité (ECP) i 39 menys que el tercer Jordi Cervantes (Alcoletge).
La tarda també va coronar als millors cadets i juvenils, que varen patir a més els rigors d´ un termòmetre que va arribar als 37 graus en alguns moments. En cadets, victòria per Víctor Moreno (Natur House), una setmana després de ser sots campió de ruta, superant Gerard Álvarez (Obra Nova), i Aitor Aboy (Carbonell Freixes). Entre els juvenils el millor fou Alejandro Barreu (Linde) davant Antoni Pedrero (Cerámicas Onda) i Cristian Beltran (CJAM). El campió master 30 ha estat David Sánchez (Trujillo), mentre que el de sénior Raúl Cruz (Penaca- Lucta). A la prova tàndem, campionat per la parella Francisco Ariza i David Blanco i per Juanjo Méndez a ciclisme adaptat.
En definitiva gran jornada vespertina de ciclisme a les rodalies de Cervera, amb una perfecta organització dels components del Club Ciclista Cervera en col·laboració amb la Federació Catalana de Ciclisme per dur a terme una competició que ha mobilitzat més de 200 ciclistes. Apuntar a més la presència, junt a la presidenta de la F.C.C. Carme Mas, de Núria Ramon, delegada de la Secretaria General de l´ Esport a Lleida, Joan Valldaura, alcalde de Cervera, Núria Regir, regidora d´ Esports, i Xavier Casoliva, president del Consell Comarcal.