dimecres, 26 d’agost del 2009

Crònica cursa Sant Bartomeu (La Senia)

Avui ens ha tocat matinar de valent, per desplaçar-nos amb l'amic Juan Carlos Medina al poble dels mobles... (La Senia)!
Després de 30 dies exactes sense competir després dels campionats d'Espanya, avui tocava reactivar el cos de cara a la fase final de la temporada. Res millor que una cursa amb els èlits, entre ells autèntics monstres del ciclisme amateur que han endurit la cursa acabant amb 105 km a una mitja de 44 km/h.
Molt bona participació amb 99 corredors i un dia que s'ha presentat serè però, en el transcurs de la cursa s'ha anat ennuvolant. Això ha fet que no acusesim tant la calor del sol.
La cursa un circuit inter-urbà molt planera sense gaire desnivell, de les que agraden als ciclistes més rodadors. On s'havien de donar 7 voltes a un circuit de 8 kms i seguidament 3 voltes a un circuit de 15 kms.
Les sensacions en la primera volta eren nefastes, com de costum... Fins a pujar de pulsacions i agafar ritme de cursa. En les primeres voltes s'ha fet el tall bo amb una quinzena de corredors, mentre que per darrere continus intents de fuga no es consolidaven i eren neutralitzats una i altra vegada.
En les primeres voltes en saltar per esquivar un obstacle he perdut un del bidons de liquid, llavors he dosificat l'altre fins que no quedava ni gota. Estava clar tenia els minuts contats per anar al "palco".
Però no, no soc com el nenet! I en la segona de les voltes llargues he decidit parar-me a recollir el bidó. Cada vegada que passava, me'l mirava com el tresor més preciat.
Gràcies també als Padilla directors del CJAM-CKT que m'han donat un bidó d'aigua i he pogut empalmar amb el pilot.
En la última volta tothom es començava a preparar per l'arribada i ha sigut quan el Juan Carlos saltava amb dos èlits i agafaven distància que els permetria arribar a meta. Aleshores ho he tingut clar i només havia de manternir-me al capdavant del pilot per l'arribada massiva.
La representació de l'equip s'ha complert amb el primer lloc MASTER del Juan Carlos Medina.
Foto i crònica: Albert Bañeres

3 comentaris:

quimontmany ha dit...

albert: així m'agrada, fent el possible per no acabar veient la cursa des del "palco"

que et vagi molt bé dissabte a vallter, i que sobretot, arribis abans que el nenet.

apa-li a reveure

quim.

Daniperez ha dit...

jajajjaa figñon, jo que mai et criticu ni res i em fas axoo !! mol macuu.... estas mort tiburon jajajaja


Nenet de canet mes que mai!

quimontmany ha dit...

nenet de canet.

tu no em critiques però a la carretera em matxaques i t'alies sempre amb l'enemic.

quan no em facis això no provocaré als teus rivals directes de les curses.

tu però a vallter a fer-ho bé.

fignon