dijous, 27 de juny del 2013

Seguim al devant a Montornès.

Albert Bañeres guanya amb autoritat i el domini del Team es reivindica al capdavant de la general.


El passat diumenge es va disputar I TROFEU REVETLLES DE SANT JOAN MONTORNÈS DEL VALLÈS 2013 , en un circuit urbà de 2'5 kms amb tots el ingredients d'una gran cursa. Una pujada abans de l'arribada, baixada ràpida sense perill, plans per rodar ràpid, carrers amples, etc....

Un total de 25 voltes, per completar els 75 kms de cursa en linea. La principal novetat i preocupació, el tàndempilotat per Joan Font, que seria la màxima preocupació dels corredors.

Durant les 5 primeres voltes, diversos corredors es varen anar escapant fins a formar un grup de 15 unitats. Els darrers en unir-se al grup d'escapats, Albert Bañeres i Hector Abad, formant l'escapada bona amb quatre corredors del Munt Bikes, A. Bañeres, D. GonzalezPLopez i O.Madero.

Per darrera, el grup seguia a l'espectativa del tandem amb els altres corredors del Team, O.Alvarez, E.Iglesias, J.Ayza, controlant. El grup d'escapats agafava una lleugera distància, però alguns corredors no entraven en els relleus i no donaven entesa al grup.

Fins que D.Pua marxava en solitari a causa de la desentesa i A. Bañeres sortia a buscar-lo. Tots dos s'abindrien en la continuïtat en els relleus i agafarien distància, sobre el grup perseguidor.

A falta de 8 voltes, D.Pua punxaria roda i deixaria a l'Albert en solitari al capdavant de la cursa. Vint kms en solitari que afrontaria l'Albert, per adjudicar-se la victòria de la cursa, mantenint un bon marge sobre el grup perseguidor
Grup, que entraria a 1:30 amb un emocionant esprint on, D.Gonzalez aconseguiria la 3 posició, O.Madero 6ena,P.Lopez ena. Per darrera el pilot amb O.Alvarez 24e, E. Iglesias 47e i J.Ayza amb averia mecànica.


1 comentari:

albert galicia ha dit...

TEam Munt Bikes sou molt grans, A. Bañeras ets el nou Cancellara.... Felicitats,
Albert Galicia