dimarts, 18 de juny del 2013

El Team Lider de la Xallenge al II Memorial Jordi Pérez d'Andorra.

El Team Munt Bikes, es posa lider de la general per equips de la Xallenge Senior-Master30 de Catalunya, després de l'última cursa disputada el passat diumenge a Andorra.
Un circuit curt, amb una lleugera pujada a la part de l'arribada que enganxava. Un total de 25 voltes, amb esprints bonificats per segons cada 5 voltes, als 4 primers corredors.
La cursa, va començar lenta fins a disputar el primer esprint, on els primers corredors varen començar a veure'sles cares. Va ser en el segon esprint, on els corredors que el varen disputar, varen treure un petit marge a la resta de corredors.
Seguidament, varen saltar del grup principal, el lider de la Xallenge, Pere Amador, Albert Bañeres i David Albos a la caça dels escapats. L'escapada era bona, amb dos andorrans i dos components del Team Albert i Daniel.
Albert, decidia tirar fort de l'escapada per ajudar del seu company Dani que portava puntuació ens els esprints.Però per darrera, no s'entenien els corredors i deixaven marxar a l'Albert en dues ocasions.
La primera amb el Pere Amador, però la fuga no era bona amb dos andorrans tirant per darrera. La segona, va ser la bona quan l'Albert marxa sol amb un dels andorrans i la bona entesa de tots dos, els va fer arribar.
Per darrera, el gran grup era tranquil·litzat per la resta de corredors del Team, O.AlvarezP.Lopez, O.Madero. Gràcies a la seva molt bona cursa, varen finalitzar primers per equips.
Victòria merescuda del corredor d'Andorra amb la satisfacció de guanyar a casa seva. Segona posició per l'Albert i quarta per el Dani, Primer i Tercer Master30.

A falta de 8 voltes, D.Pua punxaria roda i deixaria a l'Albert en solitari al capdavant de la cursa. Vint kms en solitari que afrontaria l'Albert, per adjudicar-se la victòria de la cursa, mantenint un bon marge sobre el grup perseguidor
Grup, que entraria a 1:30 amb un emocionant esprint on, D.Gonzalez aconseguiria la 3 posició, O.Madero 6ena,P.Lopez ena. Per darrera el pilot amb O.Alvarez 24e, E. Iglesias 47e i J.Ayza amb averia mecànica.