dimarts, 21 de setembre del 2010

Volta a Tarragona Intensa

Etapa 1:
Dissabte iniciava la volta sota una intensa pluja. Sort que la temperatura es mantenia alta i l'aigua no donava sensació de fred.
Els protagonistes de la cursa els dos homes del A.C.Parets, D.Sanchez i Adolf que protagonitzarien la fuga pràcticament dels primers kms fins al final. En la que sels unirien el guanyador de la etapa J.Morales i els que es jugarien la general els següents dies.
Entre ells Jordi Salvans del Munt Bikes que finalitzava la primera etapa en 3era posició. Oscar Alvarez, Raul Abardia, Alex Moya i Albert Bañeres entrarien amb el pilot perseguidor, aquest últim vigilat constantment per els corredors del R.C.Telecom.
L'Oscar va patir una caiguda sense consequències greus, en l'entrada a una rotonda a Reus mentre tibava del pilot juntament amb l'Albert per neutralitjar les escapades.

Etapa 2:
A partir del km 5, s'iniciava el port de la Mussara en la que el pilot quedava destrossat. Per devant cinc corredors escapats entre ells Jordi Fernandez, que es jugarien el maillot de la muntanya acabant a mans de David Fernandez del Intersport Viladomat Andorra.
Seguidament en grup d'unes 12 unitats amb el Lider de la General, Jaume Morales i quatre corredors del Munt Bikes, Antonio Cruz, Esteban Iglesias, Raul Abardia i Alex Moya. Per darrera quedarien un grup també d'unes 12 unitats que seguidament agafarien al grup predecessor i farien el pilot principal.
Més enrera s'anirien ajuntant la resta de corredors formant un grup d'unes 15 unitats entre ells Benito A. Lopez i Oscar Alvarez tocat per la caiguda del dia anterior. Aquest grup s'acabaria perdent en la ruta de la cursa i aconseguirien arribar amb més de 3/4 d'hora de retard.
Jordi Fernadez acabaria quart després de tota la cursa en la escapada i s'djudicaria el Liderat de la Xallenge.

Etapa 3
Dura etapa per l'equip de Munt Bikes, en la que prenien el protagonisme de la cursa i mantindrien a ratlla controlant tots els intents d'escapada fins el km 70 a peus del Montagut. Les dures rampes per sobre del 19% acabarien amb l'aventura d'en Jordi per mantenir el Liderat que acabaria en mans de David Fernandez d'Andorra.
Només l'Antonio Cruz aguantatria amb el grup dels primers i en el que en el seu d'ascens s'incorporaria R. Abardia. Seguidament acabarien en un segon grup en Jordi i l'Albert i més enrera en altres grups Esteban Iglesias i Alex Moya.
Dura, molt dura i exigent l'etapa final de la volta, que d'haver sigut més asequible hauria donat moltes opcions a en Jordi a conquistar la general.

1 comentari:

Jordi ha dit...

Gràcies per l'esforç de tot l'equip en l'última etapa, si el port hagués sigut com la Mussara m'enduc la general, però Montagut per mi és molt dur. Però bé no va ser així i ja que mira cap al davant. A veure si el dissabte ens podem refer.
Gràcies a tots