dimarts, 14 de setembre del 2010

L'espina clavada a Bellvitge

Bellvitge, una gran cursa en circuit on la seva llargada de prop de 3kms i un lleuger repetxó, fan que sigui una cursa molt ràpida. La perillositat de l'arribada en un llarguíssim esprint s'ha vist incrementada per la construcció d'un pont. Un pont per creuar les vies del tren situades paral.lelament a la arribada i que fan que el carrer passi de dos a un carril i faci d'embut en el pas d'un pilot nombrós.
Durant el transcurs de la cursa molts intents d'escapades de diferents corredors on sempre varem situar un corredor del Munt Bikes. Claudi, Benito, Cruz i Esteban, aquest últim va formar part d'una escapada, que va durar bona part de la cursa fins a la volta deu on hi havia un esprint bonificable amb el premi d'un PERNIL! Llàstima per l'Esteban que passava en segona posició per darrera de David Sanchez que seria el vencedor del Pernil.
Seguidament d'aquest esprint l'escapada tornava a ser neutralitzada pel pilot que no baixava de una mitja de 43 kms/h. Properament s'acostava el final de la cursa en la volta 13 en la que el pilot continuava intacte en la que s'intuïa l'esprint final.
En l'últim tram de cursa tres homes del Munt Bikes enfilaven el pilot llançant l'esprint final.
Antonio Cruz s'encarregava de fer la primera tibada pujant el repetxó, però el seu ritme no podia ser seguit per el seu predecesor Esteban que acusava el cansament acumulat durant la cursa i donava pas al següent corredor. En la que apareixia Raul Abardia llançant la baixada i la recta d'arribada a l'Albert Bañeres.
La llarga recta passava factura a Raul i en entrar a la zona estreta del mencionat pont, els homes ràpids dels diferents equips avançaven per l'esquerra. En sortir de la zona estreta l'Albert llançava l'esprint final però no podia remontar els ràpids, Raul Cruz, David Alcaraz i Manel Cortina.
Finalment la 4ª posició de l'Albert amb el segon master-30 i segona possició per equips,deixen una espina a Bellvitge després del bon treball d'equip.