diumenge, 22 d’agost del 2010

Vallter i Blanes

Cap de setmana molt dur amb dues curses molt exigents acompanyades de les altes temperatures.
Dissabte es disputava la clàssica Ripoll-Vallter 2000, una de les curses més dures del campionat on cada cicliste depèn d'ell mateix per acabar en la millor posició possible.
El vencedor per devant de tots, Guillem Muñoz de la categoria Elit. Seguidament entraven Raul Cruz (Senior) i Antonio Cruz (Master30) proclamant-se campions de les seves respectives categories.
Cal destacar la bona cursa de l'Esteban Iglèsias acabant 16è a la general, 3er master30. Per equips el Munt Bikes en 2ona posició per darrera del RC. Telecom-Skoda.

Pòdium Master30 amb antonio Cruz, Josep Gironès i Esteban Iglesias.
Diumenge s'ha patit la dura pujada al Castell de Sant Joan de Blanes, sota un sol de justicia i temperatures molt altes. La prova en línia sortia a les 10:30 i la de CRI a partir de les 12:15. Finalment l'Antonio Cruz no ha pogut repetir la victòria del dissabte i s'ha vist superat per Josep Gironès qui el darrer dia quedava en segona posició. Molt bona actuació de l'equip amb l'Antonio en la 3era possiciò general l'Albert bañeres en la 6ena, l'Esteban en la 7ena i el Benito Alberto Lopez en la 14ena. Finalment segons per equips repetint per darrera del RC.Telecom -Skoda que agafa una lleugera distància en la general per equips.




Donar gràcies als companys del Munt Bikes, Miquel i Alex, que avui han cambiat la seva sortida del diumenge per venir a donar-nos suport! Un exemple per els altres...

1 comentari:

Jordi ha dit...

Molt bé nois, felicitats a tots.
Salutacions.