dilluns, 16 d’agost del 2010

Crònica Trofeu Sant Magí, Tarragona.


Cursa per a Jordi Fernandez, liderat de la Xallenge per Albert Bañeres i triomf de l'equip Munt Bikes.
Ahir tocaba afrontar el clàssic circuit de la rambla de Tarragona, on es donaven 40 voltes amb esprints puntuables cada 10 per 1,2 kms la volta. A les 17:30 es donava la sortida per a 33 corredors.
A poc per afrontar el primer dels esprints en la volta 10, marxava en solitari Jordi Fernandez que puntuaria primer en tots els esprints fins doblar el pilot. Després del primer esprint, en que Claudi Bosch puntuaria 2on, marxaven tres corredors per davant del pilot en persecució d'en Jordi.
Seguidament es produia la pitjor de les caigudes, sense conseqüències greus per sort, en la que el pilot quedava trencat en tres parts.
La primera els favorits a la general Albert Bañeres, Raul Cruz, Juan Carlos Medina, David Alcaraz, Estevan Iglesias... Aquest últim es despenjaria del grup, per anar fins a les últimes posicions on quedava tallat en solitari en Claudi Bosch. Seguidament amb una gran remuntada de l'Esteban, junts enllaçarien amb els dos grups per formar el pilot principal.
La resta de la cursa una autèntica persecució entre Jordi Fernandez doblant el pilot, Carles Lara que es quedaria sol després d'una caiguda del seu company d'escapada aconseguint la segona posició, el grup perseguidor amb 3 D.Alcaraz, 4 A.Bañeres,5 D.Garcia,6 J.C.Medina,7 R.Cruz, i el pilot encapçalat per 8 Claudi Bosch.

2 comentaris:

Jordi ha dit...

Ei nois ahir al Pla de santa Maria vaig acabar en 13 posició amb tots els capos i 1er master.
salutacions.

albertbañeres ha dit...

Molt bé Jordi!! Ets un crack!! Tens fotos de la cursa d'Amposta a la Galeria Team 2010!
Segueix aixi, fins aviat!!