dimarts, 16 de febrer del 2010

Crònica cursa social La Bisbal:

Diumenge varen participar sis corredors del team Munt Bikes (Albert, Sergi, Antonio, Benito, Esteban, Oscar), a la penúltima cursa del campionat d'hivern gironí. A les 9 del matí l'ambient era gèlit i amb una participació prop dels 170 corredors, s'ha pres sortida a la cursa.
La cursa no tenia gaire dificultat encuant a desnivell acumulat, la principal dificultat i clau de la cursa la pujada a Rupia i un vent encara que no gaire fort pero suficient per desgastar les forces als mes atrevits a les escapades.
Durant la cursa es produïen varies escapades pero eren totes neutralitzades, en bona part per l'actuacio destacada del corredor elit, Antonio Miguel Parra (Bancaja-Universitat Politecnica de Valencia). Aquest agafava la responsavilitat i imposava un fort ritme que enfilava el pilot en varies ocasions.
No era fins al tercer i últim ascens a Rupia, on els escapats tornaven a ser neutralitzats i es trencava el pilot amb una vintena de corredors que marxarien per devant i emprenien el descens directe a l'arribada.
Entre ells l'Albert Bañeres que en una mala decisió en l'esprint final acabaria en la vuitena posicio aconseguint un nou podi de tercer master 30.
Noticia destacada: Recordem a tots els aficionats que el proper dissabte 20 de Febrer a les 9.00h, es disputa la propera social puntuable a la challenge de Barcelona al Circuit de Montmelo.
La cursa es social, i pot participar tothom que vulgui, en una cursa èpica en el traçat del circuit.

1 comentari:

SOMOS UNA BANDA ha dit...

dia 28 ültima prova de la challenge de socials a Barcelona.
Ens veiem
info http://challengesocialsbarcelona.blogspot.com/
us esperem