dilluns, 8 de febrer del 2010

1er Podi de la temporada 2010

Ahir quatre integrans del team Munt Bikes, varen participar en la social de pretemporada organitzada a Les Presses (Olot). Primer podi pel Team en la 1era posició Master 30 aconseguida per l'Albert Bañeres.
Diumenge a les 9:00 del matí cel serè amb 2º positius a Les Presses. A les 10:00 es donava sortida a la prova amb 165 corredors direcció Sant Esteve d'en Bas, seguidament es baixava direcció Anglés.
Just arribar Anglès s'agafava la carretera que passant per les poblacions de Bon Matí i Sant Julià portaven direcció als dos ports a superar, Les Serres i Les Encies. Una vegada deixats enrera s'enllaçava amb la carretera de tornada a Sant Esteve i Les Presses.
La cursa molt ràpida en el descens fins a Les Serres on un fort ritme de pujada trencava el pilot, reagrupament del grup capdavanter amb una cinquantena de corredors fins a Les Encies. En aquest segon port aconseguien escapar cinc corredors, quatre Èlits i el Senior Raúl Cruz que arribarien a meta.
Per darrera, tota la cursa trencada a grups amb el següent grup on arribarien els podis senior, master 30, veterà 40. Entre ells l'Albert Bañeres i Antonio Cruz del Munt Bikes. Cal destacar el tren d'arribada que varen formar el Team A.C.Parets llençant al Santi Molina finalment 3er V-40.