dilluns, 2 de març del 2009

Fi de les socials de pretemporada


El diumenge varem acabar una de les més dures pretemporades que recordem.
Hem tingut dies de fred, pluja, vent, fred i més pluja amb fred...
A la fi tots contents, bon debut de l'equip pensant ja en la temporada que comença el dia 15 a Figueres amb el trofeu Guillamet.
Aquest diumenge hem comptat entre nosaltres amb la companyia del presi Marti Angles, que ha comprovat que no anem de passeig.
A destacar la 1era posició d'en Patiño en la categoria Senior i el 5e llóc final d'en David Pruna en M-30 que s'estrenava en la competició.
A continuació la crònica de la cursa by Josep Patiño.

El dia es va despertar tapat amb núvols, amb el terra de la carretera moll. No va arribar a ploure en cap moment, però hi havia trams de molt de perill ja que l’aigua barrejada amb el fang de la carretera feia que aquesta fos una pista de patinatge en més d’un punt.
En quant a la prova 78 quilometres amb dos ports de muntanya les Serres i les Encies. La carrera molt ràpida fins a les aproximacions d’Anglès on van començar els nervis i les caigudes.
Per sort cap caiguda greu, a partir d’aquí la carrera es va endurir d’allò més, pel ritme imposat pels Penaca.
El pas pel primer port ja es va trencar la cursa en diferents grupets i d’aquí fins a meta es van anar formant grupets on cada un li va tocar el que es mereixia.
Finalment victòria per l’èlit Mauricio Muller, seguit d’en Jaume Morales i en Guillem Muñoz i la resta de gent va anar arribant en grupets amb la carrera completament trencada.