diumenge, 15 de març de 2009

Crònica cursa Figueres

Avui ens hem desplaçat a Figueres, cinc integrans de l'equip a disputar la cursa que donava el tret de sortida a la Xallenge senior- master 30 2009.
La cursa es tractava d'un circuit d'aproximadament 1 Km en un barriada de Figueres, amb una pujada d'uns 200 m on es situava l'arribada en la part final. Tothom anava bastant animat, fins que en arribar, ens hem trobat amb un fort vent que donava a pensar que seria la clau de la cursa.
En veure la cursa de veterans ja s'ha vist que tot anava trencat amb corredors doblats.
Però el veritable protagonista eren les tres últimes curves del circuit on s'han produit caigudes en totes les categories.
Ànims a en Santi Estrague que estava molt desanimat en haver caigut i no poder acabar la cursa de veterans.
La cursa ha començat estirant el pilot de valent i ja en la segona volta la primera caiguda a la rotonda de meitat de cursa, on l'asfalt era una pista de patinatge ha trencat ja el pilot.
La cursa s'anava decidint on els més forts quedaven en el grup de davant, entre ells en Sergi Sales i el Fransc Grau. En el grup perseguidor ens trobavem en Patiño en Cruz i jo, Bañeres.
La gent s'hanava despenjant pel fort ritme inposat per en Patiño i en Cruz, mentres que els que sobrevivien es mantenien a roda. Jo a la cua del grup m'he trobat amb algun ensurt quan el de davant ha caigut a la sortida de l'última curva i m'ha fet fer la goma.
Al final, gràcies a la feina dels companys, he buscat la posició en vèncer l'esprint del grup. L'últim dels grups , ja que nòmes hem acabat 18 corredors de 57 .
Classificació de la cursa
http://ciclisme.cat/clasificaciones/52e_TROFEU_GUILLAMET_I_NAVARRA.-_Seniors_i_Masters_30.pdf

3 comentaris:

Josep Sanchez ha dit...

Company, perdona per haver-te fet fer la goma, jo soc el que he caigut davant teu. No sé ni com he caigut, i això que no anavem més ràpid que altres voltes. El vostre equip heu fet un gran esforç ja que ereu vosaltres tres els que tiraveu del carro d´ aquell grupet.
Al final he acabat com he pogut i m´ han doblat els dos primers quan començavem les tres últimes voltes.
Ens veiem a la propera.

XAVI NOVELL ha dit...

equipooooooo!!!!!! felicitats per fer una bona cursa al tunel del terror.

SANG i FETJE !!!

Team Munt Bikes ha dit...

Encantat de coneixet Josep!
La veritat es que marxava de davant en aquella curva i si, no anavem gaire ràpid perque sinó no t'agues pogut esquivar.
Bé, almenys no et vares fer gaire mal i vas poder acabar.
Ens veiem a la propera!