dimecres, 30 de setembre del 2009

Classificació final Xallenge senior-master30

Ja s'ha acabat la temporada pel que fa al campionat català de ciclisme en carretera, per les categories senior - master30.
Campionat en el que ja sabeu ha participat el nou equip del C.C. Arenys de Munt - Munt Bikes. Un equip nou però amb corredors experimentats, que han fet d'aquesta nova temporada una temporada excel·lent. Uns corredors que han estat al capdavant en totes les curses i han sabut portar l'equip a aconseguir la primera posició del rànquing.
Corredors com l'Albert Bañeres segon absolut i primer master 30 i Antonio Cruz quart absolut segon master 30. Sergi Sales el primer en aconseguir una victòria i vigent guanyador de la prestigiosa marxa cicloturista Terra de Remences.
I tots els altres integrants, que han estat diputant la temporada. I per sobre de tot, disfrutant de l'esport que ens uneix.
A l'enllaç trobareu la classificació final del campionat:
http://ciclisme.cat/clasificaciones/2009/GENERAL_FINAL_XALLENGE_2009.pdf

dilluns, 28 de setembre del 2009

Podium el Prat


Els tres primers classificats: 2º Juan Carlos Medina, 1º Albert Bañeres, 3º Raul Martinez.


Foto de l'equip amb la Sara Novell.

diumenge, 27 de setembre del 2009

El TEAM homentage al MASSAI

Avui diumenge ens hem donat cita al Prat de Llobregat, per disputar la última cursa de la temporada de la Xallenge catalana senior-master30. En un circuit de poc més de 1'2 kms on s'havia de donar 50 voltes amb esprints puntuables a cada 5 voltes, finalitzant amb 60 kms a una mitja de 44 kms/h.
Abans de començar la cursa, la comisió senior-master 30 i la presidenta de la federació catalana, Carme Mas han fet homenatge al Xavier Novell. Fent entrega d'un maillot de la selecció catalana a Sara Novell en representació de la familia.
Molt emotiu també el detall de l'ex-alpinista ara convertit en ciclista de la categoria, Sergi Mingote. Fent obsequi d'una bota amb la que ell mateix va assolir l'alt de l'Everest, amb inscripció on ens recorda que estarem més aprop del nostre amic.
Abans de començar, un minut de silenci i seguidament una volta al circuit neutralitzada. S'ha fet molt dura la sortida de la cursa, on no podiem aguantar les llàgrimes i algun no ha pres la sortida. De sortida el pilot ha començat a agafar velocitat i un inspirat Albert Bañeres, aconseguia assolir els dos primers esprints puntuables fent dedicatòria al MASSAI. No seria l'unic ja que el companys d'equip Juan Carlos Medina, avui amb un maillot dedicat al Xavi i el Sergi Sales fent presència a l'homenatge han ajudat a l'Albert a puntuar en dues ocasions més en primera posició un segon i un quart lloc que li donaven la victòria de la cursa.
El Medina també aconseguia puntuar en varies ocasions i en l'últim tram de la cursa es ficava en la última i definitiva escapada juntament amb quatre corredors que el permetrien seguir puntuant i acabar segon a la cursa a tant sols un punt de l'Albert.
En Sergi que retornava d'un llarg periode de descans i amb baixa forma ha tirat d'experiència i qualitat i fent valer la seva condició d'esprinter també aconseguia puntuar en diverses ocasions.
L'Antonio Cruz, tot i que les curses planeres no són la seva especialitat i ell es fa notar en les fortes pujades, molt atent com de costum ha aconseguit entrar el primer dels que no tenien puntuació per esprints. Consolidant així la segona posició absoluta master 30 del campionat.
En Patiño vestint el malliot vermell d'en Xavi i lluitant com un autèntic Massai. Patiño! Les grans pujades t'esperen, Vallter, Turó de l'Home, etc... i dalt de tot el gran Massai!
El Xavi estava molt unit a l'equip, tres dels integrant son de la mateixa localitat i els altres haviem fet un fort lligam amb ell. Ell sempre fidel al seu esponsor sempre volia correr en solitari, però sempre estava amb nosaltres. De no ser, hauria format part de la nostre esquadra.
Avui l'equip li ha volgut retre homenatge guanyant la cursa, sempre amb nosaltres...
Juan Carlos Medina dedicant l'esprint puntuable al Massai.

divendres, 25 de setembre del 2009

Final de temporada

El diumenge 27 es celebra la última cursa de la temporada a el Prat del Llobregat. En aquesta cursa teniem que retrobar-nos amb el Xavi Novell, per això farem un minut de silenci abans de començar la prova.

Dilluns 28 a les 18:00h es celebrarà una missa en memòria d'en Xavi Novell a l'església de Sant Celoni.

dimecres, 23 de setembre del 2009

Cop dur al ciclisme

Avui la notícia ens ha trencat el cor a tots. Una trucada ens ha deixat consternats, el cor de l'estimat amic Xavier Novell ja no batega entre nosaltres.
Ahir a la tarda un cotxe s'enduia la seva vida colpejant-lo, despres d'haver estat envestit per una furgoneta el conductor de la qual s'havia distret.
Ara mateix encara ens costa de creure a tots, sempre has estat un gran amic i partícip de totes les trinxades de patata.
Sempre et durem amb nosaltres, estimat MASAI... Et recordarem sempre.
Desitgem compartir amb la familia l'últim adeu al nostre germà.

dilluns, 21 de setembre del 2009

Seguim creixent!

Aquest dissabte en Patiño, Antonio Cruz i Medina varen participar al XLII Trofeu Joan Solé, última prova del campionat de Grans Classiques de la categoria Elit i sub-23. Acabant la prova amb 120 kms a mitja de 43 kms/h, destacar la 17ena posició d'en Medina segon master-30.
Una expedició de companys del C.C Arenys de Munt es donava cita a la volta a la Cerdanya amb BTT. On la parella formada per en Martí Anglas i David Pruna, en aconseguit la 2 ona posició absoluta.
Enhorabona a tots els participants, esperarem noticies de l'aventura.
El diumenge bona part de la grupeta dels diumenges, es donava cita en la XVIII edició de la marxa cicloturista memorial Fabri Hernàndez de Pineda de Mar.
La marxa consta d'un últim tram cronometrat de Riells i Viabrea passant per Breda, amb final a l'alt de Riells. Segons la classificació final s'entreguen premis al vencedors de les diferents clubs i categories.
Aquest any el Club Ciclista Arenys de Munt, ha rebut bona part d'aquests premis. Aconseguint la victòria absoluta del corredor de Muntbikes Albert Bañeres, 1er Master 30 i 1er master40 del també corredor del Muntbikes José Perez (Pepe Bettini).
També s'ha estrenat la jove promesa Carles Galicia, amb trofeus del corredor més jove i 1er juvenil. I un trofeu com a club nombrós gràcies a tots els participants, enhorabona a tots!

En la recollida de premis, Albert Galicia, Carles Galicia i Albert Bañeres.
Els primers classificats, 2on Sergi Mingote i 3er Xavier Novell acompanyant a l'Albert.

dimarts, 15 de setembre del 2009

Patiño contra el crono


Aquest darrer cap de setmana ha finalitzat amb una cronoescalada a Ordino-Plà de Sorteny, la penúltima prova puntuable per la xallenge catalana senior - master30.
En representació de l'equip en Josep Patiño, on va fer valer la seva condició d'escalador i es va imposar guanyant en la categoria senior-master30 i segon absolut.
Aquest ha estat un molt bon final de temporada per en Patiño on ha estat amb els millors en les proves de muntanya. On s'ha consolidat com un dels millors escaladors del ciclisme.
-Primer absolut i rècord de la prova a la CRI breda de la plaça d'Arenys de Munt.
-Cinquè absolut a Blanes, primer de la categoria senior-master30.
-Cinquè absolut a Vallter, tercer de la categoria senior-master30.
-Primer absolut i rècord de la prova a la X Pujada al Turó de l'Home.
-Segon absolut a Ordino, primer de la categoria senior-master30.

diumenge, 13 de setembre del 2009

Recta final de la xallenge catalana senior - master30

El cap de setmana ha acabat amb una excel·lent participació de l'equip en les dues curses en línia disputades a Girona i Bellvitge.
En les dues curses la mateixa tònica, nombrosos atacs per part dels corredors més forts i en les dues curses s'ha consolidat una escapada.
Aprofitant la bona forma del corredor Juan Carlos Medina i que tant l'Antonio Cruz com jo (Albert Bañeres) estavem molt vigilats, hem aconseguit que Medina estigués en les dues escapades bones acabant en la tercera posició Master 30 en les dues.
En els esprints del pilot una tercera posició a Girona i primera a Bellvitge m'ha donat la sentència de la general master 30.
La Xallenge catalana està doncs ara, pràcticament sentenciada amb la primera posició per equips i la primera i segona posició master 30.
La general absoluta l'encapçala el corredor del RC Telecomunicacions Raúl Cruz de categoria Senior. És merescut el mèrit del Raúl que desde la pretemporada en el Campionat d'Hivern Gironí, ha estat sempre entre els millors corredors.
Essent quart en els campionats d'Espanya en ruta en la categoria senior disputats a Mieres (Asturies). Amb un final de temporada que ha estat intractable guanyant a Vallter 2000 i a Bellvitge.
La pròxima cursa serà el 27 de septembre amb la clàssica a el Prat del Llobregat. I ja només queda pensar en el campionat Europeu i l' Intercontinental que es disputa a Mallorca del 11 al 13
d'Octubre.
La escapada bona amb Medina, Lara i Benitez que seria el guanyador a Girona.

Intentant trencar el pilot amb el marcatge de l'equip RC Telecomunicacions.
En Patiño que ens ha estat ajudant aquests dies, tot i que els circuits no són el seu fort.


En Medina, Raúl Martinez, Raúl Cruz i Alcaraz en l'escapada bona de Bellvitge.
Controlant el pilot.
Guanyant l'esprint final del pilot.
Final feliç de l'equip a Bellvitge amb companyia d'en Pep Barris, Xavi Novell, Jordi Salvatella i Jordi Rius.

diumenge, 6 de setembre del 2009

10ª Pujada al Turó de l'Home amb Rècords


Avui ens hem donat cita un any més a Sant Celoni per pujar el Turó de l'Home en la cronometrada que organitzen els d'aquest club de ciclisme.
Pel que fa el temps, hem tingut anys millors i pitjors però aquest ha estat perfecte. Temperatures fresques a primera hora, amb un cel totalment serè.
Avui després de la cursa d'ahir i no pasar bona nit amb dolor de cap i cames, l'objectiu era donar un bon ritme al pilot de sortida per restar temps en els kilòmetres entre Sant Celoni i la falda del Montseny. I afavorir que en Josep Patiño intentés rebaixar el rècord de temps.
Ja de sortida el company Sergi Sales ha accelerat fort i jo l'hi he donat continuitat. Quan ens hem adonat, el pilot ens mirava de lluny, semblava que no tenien gens de ganes de correr i s'ho prenien amb molta calma.
A la cruïlla de Santa Fe direcció Mosqueroles el pilot ens ha atrapat però seguien anant tranquils, així que he agafat responsabilitat i he accelerat fort fins passar Mosqueroles . Després del primer kilòmetre direcció la Costa m'he apartat i un grup de 18 corredors han donat continuitat a la que seria el grup capdavanter de favorits.
Una vegada dosificat i agafant ritme còmode, he tingut a la vista el grup de corredors capdavanters fins la Costa, mentre per darrere també incrementava la distància.
Poc a poc anava perdent minuts amb els de davant però tambè, anava trobant víctimes que acusaven el cansament. A falta de tres kilòmetres he atrapat en Jordi Rius i veia que estàvem molt aprop de rebaixar el nostre propi temps de edicions anteriors.
Objectiu assolit! Hem posat el nostre gra de sorra en la consecució d'en Patiño en el rècord de la prova i he millorat el meu temps respecte edicions anteriors! Fins l'any que ve!



En Vicenç Rebollo i en Jordi Roig. Vaig fer les primeres pedalades amb ells el 2002 en la que era la 3ª pujada.



En Joan i l'Albert, el Team de Sant Cebrià de Vallalta.


En Dani Perez i en German, un espero trigar a veure'l en botifarrades i l'altre segur que anira millorant el seu crono particular.
I molts altres que han vingut a compartir el matí i no els he pogut caçar amb la càmara.
Diluca! tu també pots millorar el crono... je,je
Albert Bañeres

dissabte, 5 de setembre del 2009

Crònica cursa festa major Vidreres


Avui hem aconseguit un molt bon resultat en una de les curses més tècniques de la xallenge.
Aquesta vegada els organitzadors ens han preparat un autèntic scalextric en la Barriada Mas Flassià de Vidreres. Aquest és un circuit que cada any canvia de recorregut i on per mala sort es salda amb alguna caiguda.
Molts són els corredors que desisteixen participar per no jugar-se-la. Avui tots concients, s'ha anat estirant el pilot fins a trencar-se en dos parts.
Al capdavant els més forts tiraven amb força fins que en David Sanchez, aconseguia marxar en solitari i agafar un ritme fort i còmode que li ha permès acabar en solitari i guanyar la cursa.
Per darrere diversos intents per trencar el grup on molt ben situats estavem l'Antonio Cruz, Juan Carlos Medina i Albert Bañeres.
Ha estat una mica més de mitja cursa on l'Antonio aconseguia marxar en solitari en persecució d'en David Sanchez. El que anava més còmode era en Medina que controlava el grup juntament amb els Esteve, Raúl Martinez i Carlos Lara.
També molt fort anava un Sergi Mingote que retornava a la competició. Tots pendents del Jaume Morales, que quan arrencava ens enfilava a tots i ens a posat molt difícil continuar al capdavant.
Al final ens les últimes voltes apereixien els dubtes i amb les forces molt minces ningú gosava jugar-se-la. Em situava el capdavant en la penúltima volta i en la última m'he quedat en la quarta posició darrere el Mingote, el Lara i un Raúl que feia l'arribada per el seu company de l'Esteve.
En veure que en els últims metres el Lara dubtava, no he trigat en jugarme-la en les dues corves abans de meta. Així doncs entrant 3 er per darrera el meu company d'equip Antonio Cruz 2on i juntament amb el Medina aconseguint 1ers per equips.
Tinc constància de que hi ha hagut una caiguda d'un corredor que per sort es pot lamentar de caràcter lleu. Sort company, que no sigui res.