diumenge, 6 de setembre del 2009

10ª Pujada al Turó de l'Home amb Rècords


Avui ens hem donat cita un any més a Sant Celoni per pujar el Turó de l'Home en la cronometrada que organitzen els d'aquest club de ciclisme.
Pel que fa el temps, hem tingut anys millors i pitjors però aquest ha estat perfecte. Temperatures fresques a primera hora, amb un cel totalment serè.
Avui després de la cursa d'ahir i no pasar bona nit amb dolor de cap i cames, l'objectiu era donar un bon ritme al pilot de sortida per restar temps en els kilòmetres entre Sant Celoni i la falda del Montseny. I afavorir que en Josep Patiño intentés rebaixar el rècord de temps.
Ja de sortida el company Sergi Sales ha accelerat fort i jo l'hi he donat continuitat. Quan ens hem adonat, el pilot ens mirava de lluny, semblava que no tenien gens de ganes de correr i s'ho prenien amb molta calma.
A la cruïlla de Santa Fe direcció Mosqueroles el pilot ens ha atrapat però seguien anant tranquils, així que he agafat responsabilitat i he accelerat fort fins passar Mosqueroles . Després del primer kilòmetre direcció la Costa m'he apartat i un grup de 18 corredors han donat continuitat a la que seria el grup capdavanter de favorits.
Una vegada dosificat i agafant ritme còmode, he tingut a la vista el grup de corredors capdavanters fins la Costa, mentre per darrere també incrementava la distància.
Poc a poc anava perdent minuts amb els de davant però tambè, anava trobant víctimes que acusaven el cansament. A falta de tres kilòmetres he atrapat en Jordi Rius i veia que estàvem molt aprop de rebaixar el nostre propi temps de edicions anteriors.
Objectiu assolit! Hem posat el nostre gra de sorra en la consecució d'en Patiño en el rècord de la prova i he millorat el meu temps respecte edicions anteriors! Fins l'any que ve!



En Vicenç Rebollo i en Jordi Roig. Vaig fer les primeres pedalades amb ells el 2002 en la que era la 3ª pujada.



En Joan i l'Albert, el Team de Sant Cebrià de Vallalta.


En Dani Perez i en German, un espero trigar a veure'l en botifarrades i l'altre segur que anira millorant el seu crono particular.
I molts altres que han vingut a compartir el matí i no els he pogut caçar amb la càmara.
Diluca! tu també pots millorar el crono... je,je
Albert Bañeres