dissabte, 5 de setembre del 2009

Crònica cursa festa major Vidreres


Avui hem aconseguit un molt bon resultat en una de les curses més tècniques de la xallenge.
Aquesta vegada els organitzadors ens han preparat un autèntic scalextric en la Barriada Mas Flassià de Vidreres. Aquest és un circuit que cada any canvia de recorregut i on per mala sort es salda amb alguna caiguda.
Molts són els corredors que desisteixen participar per no jugar-se-la. Avui tots concients, s'ha anat estirant el pilot fins a trencar-se en dos parts.
Al capdavant els més forts tiraven amb força fins que en David Sanchez, aconseguia marxar en solitari i agafar un ritme fort i còmode que li ha permès acabar en solitari i guanyar la cursa.
Per darrere diversos intents per trencar el grup on molt ben situats estavem l'Antonio Cruz, Juan Carlos Medina i Albert Bañeres.
Ha estat una mica més de mitja cursa on l'Antonio aconseguia marxar en solitari en persecució d'en David Sanchez. El que anava més còmode era en Medina que controlava el grup juntament amb els Esteve, Raúl Martinez i Carlos Lara.
També molt fort anava un Sergi Mingote que retornava a la competició. Tots pendents del Jaume Morales, que quan arrencava ens enfilava a tots i ens a posat molt difícil continuar al capdavant.
Al final ens les últimes voltes apereixien els dubtes i amb les forces molt minces ningú gosava jugar-se-la. Em situava el capdavant en la penúltima volta i en la última m'he quedat en la quarta posició darrere el Mingote, el Lara i un Raúl que feia l'arribada per el seu company de l'Esteve.
En veure que en els últims metres el Lara dubtava, no he trigat en jugarme-la en les dues corves abans de meta. Així doncs entrant 3 er per darrera el meu company d'equip Antonio Cruz 2on i juntament amb el Medina aconseguint 1ers per equips.
Tinc constància de que hi ha hagut una caiguda d'un corredor que per sort es pot lamentar de caràcter lleu. Sort company, que no sigui res.