diumenge, 13 de setembre del 2009

Recta final de la xallenge catalana senior - master30

El cap de setmana ha acabat amb una excel·lent participació de l'equip en les dues curses en línia disputades a Girona i Bellvitge.
En les dues curses la mateixa tònica, nombrosos atacs per part dels corredors més forts i en les dues curses s'ha consolidat una escapada.
Aprofitant la bona forma del corredor Juan Carlos Medina i que tant l'Antonio Cruz com jo (Albert Bañeres) estavem molt vigilats, hem aconseguit que Medina estigués en les dues escapades bones acabant en la tercera posició Master 30 en les dues.
En els esprints del pilot una tercera posició a Girona i primera a Bellvitge m'ha donat la sentència de la general master 30.
La Xallenge catalana està doncs ara, pràcticament sentenciada amb la primera posició per equips i la primera i segona posició master 30.
La general absoluta l'encapçala el corredor del RC Telecomunicacions Raúl Cruz de categoria Senior. És merescut el mèrit del Raúl que desde la pretemporada en el Campionat d'Hivern Gironí, ha estat sempre entre els millors corredors.
Essent quart en els campionats d'Espanya en ruta en la categoria senior disputats a Mieres (Asturies). Amb un final de temporada que ha estat intractable guanyant a Vallter 2000 i a Bellvitge.
La pròxima cursa serà el 27 de septembre amb la clàssica a el Prat del Llobregat. I ja només queda pensar en el campionat Europeu i l' Intercontinental que es disputa a Mallorca del 11 al 13
d'Octubre.
La escapada bona amb Medina, Lara i Benitez que seria el guanyador a Girona.

Intentant trencar el pilot amb el marcatge de l'equip RC Telecomunicacions.
En Patiño que ens ha estat ajudant aquests dies, tot i que els circuits no són el seu fort.


En Medina, Raúl Martinez, Raúl Cruz i Alcaraz en l'escapada bona de Bellvitge.
Controlant el pilot.
Guanyant l'esprint final del pilot.
Final feliç de l'equip a Bellvitge amb companyia d'en Pep Barris, Xavi Novell, Jordi Salvatella i Jordi Rius.

1 comentari:

Pep Barris ha dit...

Vaya tela!!!! Aquests del red cable....s'estàn reforçant moltísssim; primer en Raul Cruz i ara l'Alberto Sanchez....
Tot i així seguim tenint un equip a batre. Felicidades Medina!!!! el noi de casa.....muy buen papel aqui en Bellvitge y en Banyeres va fer el que li tocava ...sumar uns kuants punts més deprés d'un gran sprint!! Es va notar que l'equip va fer una bona tàctica de relleus!!! felicitats!!! Ens veiem aviat !!