dimarts, 20 d’agost del 2013

XXXVIII Cursa Ciclista el Plà de Santa Maria.

El Passat dissabte, el Pla de Santa Maria revia per segona vegada als seus carrers la cursa a la categoria Sènior-Master30. Un circuit molt dur, que no deixa respirar als corredors on l'Arribada esta situada en mig d'una pujada on es disputen diverses metes volants en el transcurs de la cursa.

Després de finalitzar la pujada que al seu final es fa dura, els corredors afronten un carrer de baixada que es va estrenyin fins on només passen dos corredors en paral·lel i on en el seu final passen per un pont en una corba on surten esprintant per accelerar. Seguidament, una llarga recta que es va eixamplant per arribar on esta situada l'arribada.

La cursa consistia a finalitzar 50 voltes al circuit urbà amb esprints bonificades per segons cada 10 voltes als quatre primers corredors, 5,3,2,1 segons respectivament.

Sis corredors del Team, es varen donar cita per fer valer una vegada més la seva condició d'equip favorit a endur-se la cursa. Ja a partir del primer esprint, diversos corredors del Team enfortien el ritme de cursa en diversos intents de fuga.

Però sense èxit, neutralitzats cada vegada per diversos corredors del grup principal que cada vegada es veia més reduit fins a acabar amb 12 unitats. La dificultat del circuit fa que els corredors no tinguin capacitat per recuperar-se dels esforços i només els mès forts aconsegueixen acabar al capdavant.

Daniel Gonzàlez, es feia fort aconseguint puntuar en diversos esprints bonificades i el situava al capdavant de la classificació de la cursa on en les darreres voltes, el Team mantenia el grup neutralitzat fins a la fi.

Finalment Daniel Gonzàlez, guanya la seva tercera cursa de la temporada i el Team la seva cinquena, consolidant la primera posició general d'equips.