dilluns, 15 de juliol del 2013

3ª Cursa barri del Grau, Amposta

El passat diumenge, sis integrants del Team, varen anar a disputar la novena cursa puntuable per la Xallenge Catalana Sénior-Master30 a Amposta. Un circuit de poc més d'un Km, on s'havien de complimentar 40 voltes.
L'inici de la prova, es va dur molt progressiva sense forts atacs amb els corredors del Team, molt atents al davant. El primer a provar-ho, Esteban Iglésias que marxava en solitari en les primeres voltes.
Ràpidament, el grup va anar accelerant i diversos corredors provaven l'escapada. Quatre corredors s'unien a Esteban, un d'ells Oscar Madero i seguidament cinc corredors més, entre ells Daniel Gonzalez i Albert Bañeres.
D'aquest grup de 10 corredors, començaven els atacs marxant per davant cinc corredors amb Daniel i Albert. Es va anar completant la cursa fins a les darreres vuit voltes on Albert provaria de marxar en diverses ocasions sense èxit.
Oriol Gàrcia, en un intent d'ajudar al company O.Madero que provava de marxar en solitari, va ser doblat i obligat a abandonar cursa per decisió arbitral.

Èxit però, que va arribar en la darrera volta on Albert, sortia primer de l'última corba llençant l'esprint final amb victòria de Daniel Gonzalez. La 3era posició d'Albert, 7ena per E. Iglésias, 8ena O. Madero, 16 J. Ayza, completen la 1era posició per equips.