dimarts, 6 de març del 2012

Exit a la Iª Ports del Maresme

El passat diumenge s'ha disputat la primera marxa cicloturista Ports del Mareme, organitzada pel nostre club Munt Bikes. La marxa, ha entrat dins el calendari de Marxes de llarga distància de la Federació Catalana de Ciclisme.
Es pot tractar d'èxit amb una participació que ha superat els 700 ciclistes en la seva primera edició. La nota negativa, l’ha omplert les malaurades diverses caigudes patides pels ciclistes en els descensos als ports, on l'estat de la carretera ha estat molt humit degut a la climatologia soferta les últimes hores.
Més exitosa ha sigut en destacar que, el primer ciclista en completar el circuit llarg de 135 kms amb un temps de 4h 16 min, ha sigut Daniel Gonzalez membre de l'equip de competició de Munt Bikes. Al circuit curt de 100 kms cal destacar la 5ena posició general i primer Juvenil de Carlos Vera també del Munt Bikes.
Tota l'organització de Munt Bikes dóna les gràcies als participants, col·laboradors, patrocinadors i a la gent afectada directe i indirectament per una gran jornada.