dilluns, 14 de febrer del 2011

Debut i Podi!

Ahir diumenge va debutar el Team Munt Bikes 2011 a la social d'hivern de la Bisbal de l'Empordà amb els corredors, Albert Bañeres, Esteban Iglesias, Juan Miguel Guerra, Oscar Alvarez i Daniel Gonzalez. Aquest últim va aconseguir la primera posició Senior en entrar en les primeres posicions del grup principal.
Més de 200 corredors es varen donar cita a la primera cursa que obre el Campionat d'hivern Gironí en un dia en que va lluir el sol i les temperatures es mantenien suaus per l'època. Només el vent va intervenir en el desenllaç de la cursa, intensificant-se a mesura que transcorria la prova.
A meitat de cursa marxaven escapats els corredors més forts Morales, Madrigal i Colomé, per darrera es formava un segon tall amb unes 8 unitats i seguidament el grup principal on es trobaven els integrants de l'equip menys en Juanmi que a causa d'una caiguda es quedaria tallat en un segon grup.
La propera cita, el proper diumenge 20 a l'Estartit.