diumenge, 11 de juliol de 2010

Crònica cursa Barri del Grau d'Amposta

Primer agrair a l'organització els esforços realitzats per celebrar la seva primera cursa ciclista senior master30. Tot i que el circuit no era del més agradable per disfrutar del ciclisme per la seva perillositat en les diverses corves, mal estat de l'asfalt dels carrers, badents, clavegueres, forats, etc...
Cal destacar que no hem hagut de lamentar cap caiguda ni accident per part dels corredors, que és el més important.
Podem donar gràcies que després de la dura setmana d'altes temperatures, el dia no ha estat ni molt menys dels més calorosos. Quaranta-quatre corredors prenien la sortida entre ells, vuit del Team Munt Bikes. Només vint-i-quatre valents aconseguien acabar, quatre del Team.
Des de la primera de les quaranta voltes el pilot de corredors ja es va enfilar en línia i els continus atacs feien trencar el pilot en diversos grups. Un grup de sis corredors marxaven per davant dels altres provocant la que semblaria l'escapada difinitiva, però avans de meitat de cursa serien neutralitzats per una quinzena de corredors que anaven en persecució.
Seguidament part dels mateixos corredors o tornaven a intentar aquest cop si difinitivament. Quatre corredors marxaven per davant i a continuació se'ls uniria el darrer corredor Albert Bañeres formant els cinc de l'escapada.
Entre ells el corredor local integrant del Team Munt Bikes Jordi Fernandez, molt combatiu durant tota la prova, que en un atac difinitiu en la penúltima volta aconseguia marxar en solitari i guanyar la cursa. Seguidament l'Albert Bañeres aconseguia controlar els seus adversaris i entrar segon en l'esprint final.
La bona actuació de l'equip Munt Bikes aconseguia la primera posició per equips d'aquesta temporada. Desitgem tots els millors èxits per aquest equip.

3 comentaris:

Vicenç Rebollo ha dit...

Felicitats a tots els components del "Team Muntbikes". Per la bona actuacio i victoria en la cursa. Desde Muntbikes, i tambe en nom dels patrocinadors. Volem que sapigueu que estem orgullossos de vosaltres. Seguiu aixi, que estic segur que entre tots farem gran aquest projecte de ciclisme.

Jordi ha dit...

Esperem repetir el pròxim cap de setmana a Sant Gregori.

quimontmany ha dit...

Felicitats Team.
Que bons que sou. Espero repetiu èxits a Sant Gregori. Segur que farà molta calor i el circuit em sembla que és duret.

Albert espavila que aquest any vas mullar al principi i ara ja et torna a tocar.


sort!!!!!