dimarts, 23 de març del 2010

El Trofeu Castelloli tampoc per a seniors Masters 30.

Seguidament de l'anulació del trofeu Guillamet i Navarra de Figueres, ara es el torn del trofeu de Castelloli. Segons les explicacions directes de la FCC, és que per raons de cabuda de totes les categories s'ha decidit que els seniors i masters 30 participin juntament amb els Elits-sots 23.
Sembla que, el que havia de ser una petita ajuda per complimentar el calendari de competicions dels seniors-master30, ara haurà de ser l'única forma de poder competir.
Des de la comissió senior-master30 de Catalunya voldriem demanar la implicació de tots els corredors de la categoria, que formin part de clubs ciclistes organitzadors de carreres per altres categories. Que posin el màxim de la seva part per aconseguir que s'impliquin en l'organització de noves curses per la nostra categoria.
Per evitar així casos com el de Figueres, en el que l'equip senior-master 30 Base-esports Figueres, va haver de ser dels pocs masters en competir juntament amb els Elits-sots23.
També s'ha demanat l'implicacio dels corredors de l'equip CECOC en la cursa de Sant Adrià del Besós, la que organitza el seu club però de moment no s'ha aconseguit que ens hi deixin participar. Les raons de l'organitzador son que no hi ha cabuda per una altra cursa i la baixa participació senior-master30.
Entre altres, es troba la situació de Manresa, en la que es participava en anteriors edicions i ja fa unes temporades organitzen dues curses per a Veterans. Lloc on molts corredors masters son socis del club organitzador.
Agraïm la vostra col·laboració.

3 comentaris:

Josep ha dit...

Això és penós, vaig correr al Guillamet, vaig acabar, però nosaltres no entrenem com elits, tots treballem i molts tenim familia, si podem entrenar 200 quilometres setmanals ja podem estar contents.
Els veterans 40,50 tenen un bon munt de curses però ja fa temps que pel que sigui no volen saber res de nosaltres (quan economicament contribuiriem a que les seves curses fossin més viables) i amb els elits, podem correr, però la majoria no entrena per fer curses de més de 100 quilometres i molts no tenim cotxe d´ equip.
Les poques curses que hi ha aquest any de la categoria són a Tarragona la majoria.
La propera cursa de master 30 i senior hauriem de reunir-nos i trobar sol.lucions.

albertbañeres ha dit...

Hola Josep,
Tot aixo ja o sabem però hi ha qui l'hi importa un pitu i sens volen treure de sobre.
Quan vulguis en parlem, però una soluciò ja la tens... es buscar curses noves a cada club on hi hagi corredors de la categoria!
Si tot va bé ens veiem a Porqueres!

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.