dilluns, 21 de setembre del 2009

Seguim creixent!

Aquest dissabte en Patiño, Antonio Cruz i Medina varen participar al XLII Trofeu Joan Solé, última prova del campionat de Grans Classiques de la categoria Elit i sub-23. Acabant la prova amb 120 kms a mitja de 43 kms/h, destacar la 17ena posició d'en Medina segon master-30.
Una expedició de companys del C.C Arenys de Munt es donava cita a la volta a la Cerdanya amb BTT. On la parella formada per en Martí Anglas i David Pruna, en aconseguit la 2 ona posició absoluta.
Enhorabona a tots els participants, esperarem noticies de l'aventura.
El diumenge bona part de la grupeta dels diumenges, es donava cita en la XVIII edició de la marxa cicloturista memorial Fabri Hernàndez de Pineda de Mar.
La marxa consta d'un últim tram cronometrat de Riells i Viabrea passant per Breda, amb final a l'alt de Riells. Segons la classificació final s'entreguen premis al vencedors de les diferents clubs i categories.
Aquest any el Club Ciclista Arenys de Munt, ha rebut bona part d'aquests premis. Aconseguint la victòria absoluta del corredor de Muntbikes Albert Bañeres, 1er Master 30 i 1er master40 del també corredor del Muntbikes José Perez (Pepe Bettini).
També s'ha estrenat la jove promesa Carles Galicia, amb trofeus del corredor més jove i 1er juvenil. I un trofeu com a club nombrós gràcies a tots els participants, enhorabona a tots!

En la recollida de premis, Albert Galicia, Carles Galicia i Albert Bañeres.
Els primers classificats, 2on Sergi Mingote i 3er Xavier Novell acompanyant a l'Albert.

1 comentari:

quimontmany ha dit...

Hola:
avui va de felicitacions.

Felicitats Carles. Aviat ningú et seguirà la roda quan t'enfilis per una pujada. El teu pare fa una cara de satisfet que no vegis.

Felicitats Albert. Ets una mica xulo, però al cap i a la fi un crack i molt bon tiu. l'any vinent, si apretes una miqueta i entrenes bé no tindràs rival ja ho veuràs.

Pepe( àlies l'infantil, en bettini, etc......). per tenir 40 i molts més estàs tenint un final de temporada esplendorós. jo t'he patit tot l'any en moltes sortides, on em fas treure dos pams de llengua, però això només serveix per motivar-me més. l'any 2010 vull estar prop teu.

I al martí i en david, triomfant en la branca btt. aquests dos son bons en tot.

quim montmany (fignon)