dilluns, 6 de juliol del 2009

Bon cap de setmana de competició!

Cronoescalada Breda de la Plaça d'Arenys de Munt:
El dissabte s'imposaven a la cronoescalada al Cementiri els corredors del team, Josep Patiño i David Pruna, primer i segon respectivament.
Cal remarcar que en Patiño ha aconseguit rebaixar el record de la prova que ell mateix posseïa en 2 segons.

Escalada al Santuari dels Angels, Sant Marti Vell Xallenge Girona i Xallenge senior-master30 Catalana:
La prova constituida de dues escalades, una en línia i la següent en C.R.I amb ordre invers a l'arribada en línia.
Sols es va disputar l'escalada en línia ja que a les acaballes d'aquesta, va iniciar-se una forta tempesta amb calamarça de considerables dimensions que varen fer suspendre la resta de la prova.
La prova en línia, incloïa un esprint intermig assolit en claretat per l'Albert Bañeres sobre la resta de corredors. Un premi muntaña aconseguit juntament amb la victoria de David Alier (Bicicletes Segú).
Finalment l'Antonio Cruz 5e general i Albert Bañeres 12e.
http://ciclisme.cat/clasificaciones/Escalada_Linea_Seniors_i_Masters_30.pdf

Circuit Ribes del Ter, Girona Xallenge Girona i Xallenge senior-master30 Catalana:
La prova es disputava en un circuit tancat de 2,8 kms al voltant del poliesportiu de Fontajau.
Constava de 20 voltes amb esprints puntuables a les voltes 5, 10 , 15 i 20 per segons. I de dos esprints intermitjos, volta 7 i 12 per el maillot de metes volants que defensava l'Albert Bañeres.
La cursa ha començat molt ràpida amb molts intents per trencar el pilot. En el primer esprint en Patiño ha intentat llençar a l'Albert però no ha pogut entrar en els punts.
En el seguent esprint en David Pruna ha tornat a llençar l'Albert aconseguint el primer lloc i assegurant pràcticament el maillot verd de metes volants.
Ha estat en les següents voltes quan un grup de 8 corredors entre ells l'Antonio Cruz han aconseguit marxar per davant. Per darrere moltes atacs, estirades i intents per enllaçar.
Seguidament passat el següent esprint de metes volants un corredor (Josep Girones), aconseguia marxar en solitari. Seguidament aconseguien enllaçar amb ell i el grup d'escapats tres corredors més entre ells l'Albert Bañeres.
Formant un grup de 12 en incrementat la distància envers el pilot perseguidor. Arribant a l'últim esprint de cursa conduit per l'Albert Bañeres, llançant a l'Antonio Cruz per aconsseguir més puntuació.
Finalment l'Antonio 1er master30 i segon absolut a la general de la Xallenge Gironina.L'Albert 2on master30 a la cursa 7e general amb el maillot verd de metes volants.
José Mª Benitez 1er senior i guanyador absolut de la Xallenge Gironina, David Alier guanyador premi Muntanya.
http://ciclisme.cat/clasificaciones/Circuit_Ribes_del_Ter_Seniors_i_Masters_30.pdf
http://ciclisme.cat/clasificaciones/General_Challenge_Seniors_i_Masters_30.pdf