dissabte, 13 de desembre del 2008

Prototip de roba per l'equip



El culotte s'ha de canviar el Munt bikes i posar-ho a darrera i deixar el cc.Amunt

10 comentaris:

el justiciero ha dit...

Y todos los miembros del club están de acuerdo en que Munt Bikes sea el "sponsor" principal por llamarlo de alguna manera del C.C.Arenys de Munt?

No creo que a la mayoría de los miembros del club les haga mucha gracia.

Creo que en este caso, y si quieren destacarse de la mayoría, no deberían utilizar el nombre del club con el fin crear una rama del mismo que sencillamente nadie ha pedido. Debemos ser fieles a los orígenes y de no serlo, que sea para mejor.

Si Munt Bikes se quiere apuntar al carro de los exitos obtenidos por los miembros del club hasta la fecha, sugiero que corran con la equipación de Munt Bikes o que se vote en reunión.

El C.C.Arenys de Munt tiene una equipación oficial y única, con unos sponsors y con una serie de empresas del sector implicadas desde el primer momento que estarian dispuestas a ceder sus logos para que otra serie de personas personalizara por su lado la equipación del club. Tendríamos, dentro del C.C. Arenys de Munt la equipación Munt Bikes para las competiciones de carretera, la equipación Different Bikes para los corredores de BTT, la equipación SBR para las duatlones y triatlones mas los que se nos puedan ocurrir.

Sin comentarios.

Team Munt Bikes ha dit...

si algu vol deixar un comentari sense saber del que es parla com a minim mantenint la decència que firmi. que no li venia de deu lletres.
i 2n si que es va aprovar en reunió.
ja respondrem a tals actes pero amb millors formes i educació.

no ho veig jo aixi. per el fet que no es modifica res del club, simplement es la ilusió de 6 corredors als que sel's hi dona la oportunitat de córrer amb l'esforç que això suposa per una botiga que acaba de començar.
gràcies.

quimontmany ha dit...

hola a tots
em fa molta gracia el pseudonim d'aquest soci???. aquests temes com a soci que soc, suposo que s'aproven en les reunions del club. Que hi vas justiciero???. Com saps que a la majoria dels socis no ens fa gracia???

pel que sembla i amb molt bon criteri sota el meu parer, a aquest punt se li va donar el vist-i -plau.

personalment com a soci i gran afeccionat al ciclisme, em sembla perfecta la creacio d'una branca competitiva dins del club. el nom que tindra el club, pujara com l'escuma i nomes s'ha de veure el resso i bona acollida que esta tenint en diferents blocs. Tambe socis del club poden disfrutar del ciclisme en la forma que els hi agrada. La competicio.

el fet de que una nova botiga de bicicletes, portada per socis fundadors del club i dels que estan sempre a primera linia, estigui interessada en tirar aixo endevant ho considero encomiable i digne d'agrair. Gracies Munt Bikes

per tant dono el ple suport a la creacio d'aquest equip al qui desitjo en primer lloc que disfrutin i en segon que deixin el nom del club el mes amunt possible.

anims.

quim montmany i malagelada. (soci demostrable i que dono la cara a favor de l'equip.)

Team Munt Bikes ha dit...

Jo no en se de ciclisme, ni tan sols el practico, però estic al costat d'algú que es desviu per fer del ciclisme i especialment del equip recentment creat, alguna cosa important. I em sembla, des de la ignorància, que la iniciativa d'alguns és essencial per fer que d'aquest esport se'n parli com es mereix. Les persones que formen part d'aquesta iniciativa porten a terme una il·lusió i un esforç personal sense interès que aquells qui col·laboren amb el club haurien de conèixer. Francament, em sembla absurd el comentari destructiu de El Justiciero. Crec que en els esports durs i secunadris com és els ciclisme calen persones que hi creguin per donar-lo a conèixer com es mereix.

el justiciero ha dit...

¿Que por que el justiciero?

Como queréis que me identifique si en las dos primeras réplicas a mi mensaje lo primero que se me pide es el nombre. El nombre, queremos saber quién es, ¡¡quién ha osado!!. Que queréis, ¿venir a buscarme a casa?.

Que creéis, ¿que soy el único que pienso así? Quizá ese sea el error, no ver mas allá de vuestras narices.

Mas que una persona, soy la voz de aquellos que se ven obligados a callar o bien a ser anónimos como yo para decir lo que piensan. No, no es tan fácil decir las cosas a la cara, y es vuestro trabajo, gente intransigente, daros cuenta, y saber que motivos tiene la gente para actuar así.

Mucha gente como yo, no se expresa abiertamente sencillamente para evitar que se le gire la cara o que se diga: el lo lió todo.

Que este club tenga una larga vida, depende principalmente de que las cosas se digan como se tienen que decir, que se cure este cáncer que nos está llevando a la disolución y que podamos crecer con raíces fuertes.

Cariño, la sopa está fría, me quiero divorciar.

¿Lo coges?

Pues quizá llegue pronto la gota que colme el vaso.

Que hacemos, continuamos como estamos, aunque esta situación nos lleve a un precipicio o intentamos solucionar los problemas.

Si tenemos que continuar hacia delante:

1o.- No podemos tener dos secciones tan distantes entre si como las de carretera y btt, encima cuando muchos de sus pilares practican las dos modalidades de ciclismo. A vernos únicamente en reuniones o en la cena del club no se le puede llamar precisamente fortalecer el espíritu de grupo.

2o.- ¿Como vamos a ser un club unido si tenemos dos páginas web y dos blogs pudiendo reducirse a la mitad? ¿Que imagen creéis que tendrán los demás clubes de nosotros?

3o.- ¿Como vamos a crear una sección de competición si existen importantes diferencias de opinión incluso dentro de sus propios integrantes?

No veis que esto no lleva a ningún buen fin? Es la crónica de una muerte anunciada.

Y lo mas importante ¡¡ ES QUE SOLO ME IMPORTA A MI !! o al fin alguien va a decir algo.

Espero que en la próxima reunión, se pongan toooodas las cartas sobre la mesa, que si se tiene que votar, que se vote en secreto, que si se tiene que decir que SI, que se diga que SI, pero lo mas importante, hay que saber oír decir NO y encajarlo. El mundo no se va a acabar.

Lo pido, lo imploro, por el futuro del club, hablad, hablad claro y alto pero sobre todo claro. Yo no puedo hacer nada mas que haceros pensar, aunque como en la próxima reunión no vea que se dicen las cosas que hay que decir, hablaré yo, y entonces os daréis cuenta de quién se esconde tras estas letras. Pagaré el precio que sea por salvar mi club, incluso descubriré quién se escondía tras el cartel de “amigo”.

Y repito, dejad de preguntaros quién soy, no nombréis mas al Justiciero, ¡¡ este fin de semana no han dejado de pitarme los oídos !!

Pido que los que estén de acuerdo con mis opiniones, que también lo digan, aunque tengan como yo que crear una falsa identidad.

¡Adelante!

NOTA: Se me olvidaba, te recomiendo que no firmes con el nombre de equip senior-master 30, de momento habla por ti, no estés tan seguro de tener un “equip” que esté de acuerdo con todo lo que dices...

Team Munt Bikes ha dit...

NO HI HA PROBLEMA. 1era. enterat de que parles! el blog es d'alguns dels integrants del equip no del club. tot aixo amb l'equip format hagues estat a la web nova del club o al blog. que ningú que jo sapiga hi te res en contra.
ara que per respecte i cortesía en un blog provisional s'hi posés la insignia del club mostrant-li així respecte i llealtat tampoc et senta be, a mi personalment.
mes igual el que diguis o facis..''justiciero'' ''tu te lo guisas tu te lo comes'' i no borro els teus comentaris en un blog que per no agradarte NI importarte hi tens el nas ficat tot el dia,,per que tothom pugui gaudir de la ignorància i mal fer d'algú.. contra algú que només volien fer-ho gran. per aixo no set borra o bloqueja.
firmo! en veu meva perque parlo per mi i escric sol, aquí ningú mata a ningú, no cal que defensis al món, molt amable però no cal.
així que deixa d'incordiar als que nomes volen córrer i pasar-ho be, pero necesiten un espónsor ''€'' lo coges?? aixi que si vols ofereixet i posa el teu nom a la samarreta.

firmo:
ARNAU REBOLLO CANELA
RIERA I PENYA 22 26
DE 10 A 13.30 I DE 17 A 21
SENSE CAP PROBLEMA, PER NO HABER FET CAP MAL A NINGU.
MOLTES GRACIES. de veritat.

Team Munt Bikes ha dit...

NO HI HA PROBLEMA. 1era. enterat de que parles! el blog es d'alguns dels integrants del equip no del club. tot aixo amb l'equip format hagues estat a la web nova del club o al blog. que ningú que jo sapiga hi te res en contra.
ara que per respecte i cortesía en un blog provisional s'hi posés la insignia del club mostrant-li així respecte i llealtat tampoc et senta be, a mi personalment.
mes igual el que diguis o facis..''justiciero'' ''tu te lo guisas tu te lo comes'' i no borro els teus comentaris en un blog que per no agradarte NI importarte hi tens el nas ficat tot el dia,,per que tothom pugui gaudir de la ignorància i mal fer d'algú.. contra algú que només volien fer-ho gran. per aixo no set borra o bloqueija.
firmo! en veu meva perque parlo per mi i escric sol, aqui ningu mata a ningú, no cal que defensis al món, molt amable però no cal.
així que deixa d'incordiar als que nomes volen córrer i pasar-ho be, pero necesiten un espónsor ''€'' lo coges?? aixi que si vols ofereixet i posa el teu nom a la samarreta.

firmo:
ARNAU REBOLLO CANELA
RIERA I PENYA 22 26
DE 10 A 13.30 I DE 17 A 21
SENSE CAP PROBLEMA, PER NO HABER FET CAP MAL A NINGU.
MOLTES GRACIES. de veritat.

esperit d'equip ha dit...

1. "A vernos únicamente en reuniones o en la cena del club no se le puede llamar precisamente fortalecer el espíritu de grupo. "

-L'equip està fomat per integrants, i ha activitats previstes, està en mans de tots que es creï un bon ambient de grup o no, el que no es pot fer, es esperar que les coses vinguin soles, l'esperit de grup
es treballa dia a dia amb totes aquelles persones que s'hi impliquen i mostren interés.

2o.- "¿Como vamos a ser un club unido si tenemos dos páginas web y dos blogs pudiendo reducirse a la mitad? ¿Que imagen creéis que tendrán los demás clubes de nosotros? "

-Jo em preocuparia més de respondre als interessos propis del club, que buscar un renom d'aquest a l'exterior; de fet, considero que la roba bruta es renta a casa, trobo molt bé que aquestes opinions es tinguin en compte, però, no és en els moments de club, de reunió en els que s'han de posar les cartes al damunt de la taula?

És una falta de respecte molt gran, atacar al club des de dins, però a la vegada des de fora.
Tant se'm dóna qui siguis, simplement si vulguessis el millor pel club, seria parlar de les coses en el seu moment, contextualitzar; no creant falses personalitats. Tothom pot ser molt valent a l'hora de dir coses si no es dóna la cara; de fet, és la millor manera de parlar les coses, a través del DIÀLEG!

3o.- "¿Como vamos a crear una sección de competición si existen importantes diferencias de opinión incluso dentro de sus propios integrantes?"

-d'acord amb tu, però com ens posarem d'acord si la gent quan és el moment "calla i otorga". Nassos, som un club o no?!
totes les opinions són benvingudes, i dubto que no es tinguin en consideració.
(a vegades també s'ha de saber perdre, però amb dignitat, no fent mala sang!)

"No veis que esto no lleva a ningún buen fin? Es la crónica de una muerte anunciada."

Muerte anunciada?? quan en realitat, el que se'ns presenta és una gran empenta cap a fora...
realment no sé qui és que està pretenent separar el CCAMUNT, sincerament, deixant de banda els sponsors...potser que la reflexió vagi per una altra banda... com entenem el ciclisme, i per això no fa falta practicar-lo, també es pot viure; ara... com el vivim??
Potser que et plantegis si lo important del ciclisme és la publicitat dels equips, o el sacrifici i l'esforç dels corredors!

ESTEM PARLANT D'ESPORTS!!!!

NO SE'NS HI ENVÀ LA VIDA;
i si, realment cal ser tant minuciosos, dona't la possibilitat de ser escoltat, però com a TU,no com a "el justiciero".

Tots som persones adultes civilitzades, ja és hora que aprenguem a conviure...
si vols fer alguna cosa pel club, ajuda'l, a que no es trenqui per situacions com aquestes...el club el fem tots...

quimontmany ha dit...

hola a tots:
és realment patètic que un soci ( entenc que si que ho es) digui que s'ha d'amagar sota el pseudònim de "el justiciero" per tal de que no se'l vagi a buscar a casa seva. jo particularment no és que hagi fet gaire vida de club, però mai he detectat cap mal rotllo si no més aviat el contrari. he detectat un club amb molta empenta i una bona unió entre les seccions de btt i carretera. aquesta ha estat la meva impressió.

Em fa moltíssima pena veure com dins d'un club, on cada soci es pot expressar sense problemes ( només faltaria) hi hagi una persona que digui el que diu i a més diu que és la veu dels que es veuen obligats a callar. Qui calla és perquè vol !!. He vist que hi haurà una reunió el proper dimecres. Que tota aquesta gent amb el seu gran representant al davant hi vagin i parlin. Que no tinguin por ja que els socis només els escoltaran i ja està. que els hi hem de fer????

Estic d'acord amb el comentari "d'esperit d'equip" quan diu que només dialogant, amb tranquilitat i de bon rotllo (totes les opinions son respectables) en traurem l'aigua clara.

apa res més . Visca el CCARENYS DE MUNT en totes les seves vessants.

quim montmany i malagelada.

Serrallonga El Bandoler ha dit...

Ara que ja no queden carruatjes asalto la vostra pàgina perquè no m'agradaria que aquest gran club acabi siguent una llegenda.Es per això que abans de fer aquestes crítiques que ens perjudiquen a tots valoreu que el detonant nomès es un projecte d'una roba que encara no s'ha aprobat, jo proposo els meus pantalons de pana fins al genoll, armilla, camisa, barretina, espardenyes de set vetes i una manta penjada a l'espatlla. Això si amb els logos del nostre club, Visca el CCAmunt.
De bon rotllo, Serrallonga.