dilluns, 3 de juny del 2013

Doblet a Porqueres!

El passat diumenge 2 de Juny s'ha disputat la cinquena prova puntuable per la Xallenge Senior-master30 2013 a Porqueres. On el Team  Munt Bikes reafirma l'exelent forma dels seus corredors inpossant-se com a guanyadors per equips.
La cursa per esprints puntuables cada cinc voltes, amb un total de 40 voltes en un circuit de 1'4 kms. Un total de 8 esprints, on puntuaben els quatre primers corredors. Ja desde el primer esprint, els corredors del Munt Bikes imposaben el control de la cursa i puntuaben Oscar Madero 1er, Daniel Gonzalez 2on i Albert Bañeres 4rt.
La llàstima, que en les seguents voltes després del primer esprint Oscar Madero es va veure en una multiplé caiguda que el va fer abandonar. La cursa va seguir dominada per els nostres corredors, mantenint una puntuació molt igualada fins el darrer esprint.
Només un punt diferenciava l'Albert del Dani, on aquest últim s'inposava en l'últim esprint final de cursa. Daniel Gonzalez, reafirma el seu exelent estat de forma guanyat la cursa, després de finalitzar en segona possició la Marxa Cicloturista "La Bonaigua" de 193 kms el dia anterior a la cursa.