diumenge, 5 de setembre del 2010

El Team evidencia un molt bon estat de forma!

Dissabte a Palafrugell es disputava la cursa en el tradicional circuit a l'avinguda que uneix Palafrugell i Llafranc. La cursa finalitzava en línia i a la sortida molts homes forts de la categoria, que marcarien un fort ritme de cursa enfilant el pilot durant gairebé tota la cursa.
Diverses escapades es formaven durant la cursa, però en dividir els diferents homes més forts, les escapades eren absorbides per continuades tivades en el pilot. Finalment s'arribava a l'esprint final de cursa on l'Albert Bañeres agafava la roda d'en Raul Cruz seguin a Jaume Morales. L'esprint situat en la part alta del circuit feia de l'esprint una arribada que acabaria passant factura als més agoserats.
L'Albert es veia superat en la línia d'arribada pel Senior Manel Cortina, acabant en segona posició i primer Master30. Seguidament entrava Claudi Bosch en sisena possició i Antonio Cruz en la vintena adjudicant la primera posició del Munt Bikes per equips.
A destacar la bona feina de l'Esteban Iglesias, Benito Alberto Lopez i Oscar Alvarez en el control de la cursa.
Diumenge s'ha disputat la cursa de Torredenbarra, de caràcter circuit entre els carrers de la població. Cinquanta voltes amb esprints puntuables cada deu voltes i esprints bonificables entre elles.
A la volta cinc es produia el primer esprint bonificable i en la següent volta tivarien de valent els corredors de Munt Bikes, Jordi Fernandez i Albert Bañeres trencant la cursa. Marxant per fer el que seria l'escapada bona del dia i seguits per dos corredors més David Fernandez i Victor Anguera.
Aquest últim es despenjaria del grup capdavanter degut al fort ritme, Albert Bañeres disputaria els esprints puntuables adjudicant-se difinitivament la cursa i Jordi i David els esprints bonificables.
Per darrera la cursa quedava trencada en diversos grups, en segon grup perseguidor amb Magín, Girones i Anguera, seguidament un altre grup amb Alcaraz,Montserrat, Benitez, Antonio Cruz, J.C.Medina i Ribalta un seguent grup amb el Lider de la General Raul Cruz, Claudi Bosch i David Pua i el grup nombros on només restaven dotze corredors i que serien doblats per el tercet principal en veure que Girones i magín s'acostaven en opció a enllaçar.
La classificació per equips se l'ha adjudicada l'A.C.Parets que en la seva recent reaparició ha donat un fort cop d'efecte col·locant a D.Sanchez en segona posició, J.Girones en la quarta, Magín.G en la cinquena i D.Alcaraz en la setena.