diumenge, 20 de juny del 2010

Jordi Fernandez, Munt Bikes. Campió de Catalunya Master30

Ahir dissabte, es va disputar el campionat de Catalunya en ruta per a Seniors Masters30 a Cervera. A les 18:30 es donava la sortida sota un cel ennuvolat i un fort vent que obligava als organitzadors a retirar els quatre arcs inflables situats a la recta d'arribada.
Part de l'escapada bona es faria ens els primers kms abans d'afrontar la primera pujada a Talavera.
A mig port Jordi Fernandez saltava del pilot per anar en busca dels escapats. Després d'una zona amb repetxons s'afrontava un llarg descens on saltarien altres corredors, que més endavant tres aconseguirien enllaçar amb el grup capdavanter i formar l'escapada de 7 corredors que es jugarien el campionat. Aconseguit pel Jordi (MuntBikes) en Master30 i Raul Cruz(R.C.Telecom. Skoda) en Seniors.
Per darrera no seria fins passat la primera volta i en el mateix lloc on sabia format la primera escapada, on formarien una nova escapada cinc corredors entre ells Albert Bañeres.
Encara quedava el més dur de la cursa on primer sabia de pujar un port a Rubinat i després d'un curt descens al 12% i seguidament una pujada amb forta pendent entre el 11 i el 15%.
Sortint de les dures rampes només quedava enfilar el suau descens d'uns 10 kms fins a les últimes dures rampes que conduien a l'arribada on Antonio Cruz i dos corredors més enllaçarien amb el grup de l'Albert.
Finalment, bona actuació de l'equip Munt bikes fent segons per equips i aconseguint el campió de Catalunya Master30 de Jordi Fernandez Salvans.

2 comentaris:

Jordi ha dit...

Molt bé nois molt bona feina
salutacions.

albertbañeres ha dit...

Molt bé crack!! vas estar molt valent!! dissabte a donar guerra amb els amateurs!!