diumenge, 31 de maig del 2009

Tancament de cap de setmana de competició

*Dissabte es feia una de les curses més dures i boniques del campionat a Moià.
La prova també coronava els campions de la província de Barcelona que varen anar a parar en mans dels corredors del PENACA, Jaume Morales M-30 i Raul Cruz Senior.
Morales va fer bona una estratègia d'equip quan el seu company d'equip Adrover anava escapat ja en el primer port i en el segon marxava Morales per unir-se a ell i fer junts la primera escapada bona del dia.
Per darrere, el pilot es fraccionava en dos, en el primer pilot ens trobavem en Cruz, Patiño, Sales, Bañeres, Grau. En l'altre pilot es quedava en David Pruna que ja no podria enllaçar.
Abans de començar el port decisiu de la cursa (Sant Miquel del Fai Km50) marxaven un grup de quatre que ja no serien atrapats amb homes importants com Alcaraz i Molina. En coronar el grup quedava amb una vintena de corredors on ens deixava l'amic Fransec Grau.
Els últims 20 Kms quedava per superar tres repetxons passant per Castellterçol on alguns intents de trencar el grup no varen tenir èxit amb un líder, Raul Cruz molt inspirat controlant els adversaris.
Finalment 39 corredors classificats de més de 60 que iniciaven la prova. Una autèntica escabetxina!
Pròximament classificació de la cursa.

*Diumenge ens retrobavem a Empuriabrava una trentena de corredors per completar un cicuit completament planer situat en el passeig marítim, d'uns 2 kms en 1hora i 3 voltes.
El vent sempre protagonista en aquesta prova era avui de poca intensitat però suficient per decidir que l'escapada bona no es faria amb pocs corredors.
Diversos intents de fuga durant la cursa, entre ells el protagonitzat per l'Antonio Cruz que ha rodat en solitari durant 3 voltes, no han sigut bons fins el protagonitzat als 45 min per 5 corredors, J.Girones, J.Benitez, Amat Artigas, A.Sanchez, J.Rodriguez.
Seguidament una segona fuga de també 5 corredors, A.Bañeres, D.Alier, R.Meneghetti, A.Giol i J.Arroyo se'ls unia a la escapada decisiva a falta de 5 voltes pel final.
Un esprint molt llarg ha estat culminat per un super atac del francès Meneghetti i seguit per Bañeres, Benitez, Alier, etc...
http://ciclisme.cat/clasificaciones/Classificacio_General_1.pdf

2 comentaris:

quimontmany ha dit...

Albert: Felicitats !!! aviat segur que mullaràs. Et veig molt però que molt fi i fas por.

apa-li, a entrenar que per desgràcia el ciclisme quasi no té altre secret.

quim.

Team Munt Bikes ha dit...

Si Quim, estic allà davant però em falta donar el cop de gracia...
Ens veiem diumenge amb la grupeta que no tenim competició.