dijous, 27 de juny del 2013

Seguim al devant a Montornès.

Albert Bañeres guanya amb autoritat i el domini del Team es reivindica al capdavant de la general.


El passat diumenge es va disputar I TROFEU REVETLLES DE SANT JOAN MONTORNÈS DEL VALLÈS 2013 , en un circuit urbà de 2'5 kms amb tots el ingredients d'una gran cursa. Una pujada abans de l'arribada, baixada ràpida sense perill, plans per rodar ràpid, carrers amples, etc....

Un total de 25 voltes, per completar els 75 kms de cursa en linea. La principal novetat i preocupació, el tàndempilotat per Joan Font, que seria la màxima preocupació dels corredors.

Durant les 5 primeres voltes, diversos corredors es varen anar escapant fins a formar un grup de 15 unitats. Els darrers en unir-se al grup d'escapats, Albert Bañeres i Hector Abad, formant l'escapada bona amb quatre corredors del Munt Bikes, A. Bañeres, D. GonzalezPLopez i O.Madero.

Per darrera, el grup seguia a l'espectativa del tandem amb els altres corredors del Team, O.Alvarez, E.Iglesias, J.Ayza, controlant. El grup d'escapats agafava una lleugera distància, però alguns corredors no entraven en els relleus i no donaven entesa al grup.

Fins que D.Pua marxava en solitari a causa de la desentesa i A. Bañeres sortia a buscar-lo. Tots dos s'abindrien en la continuïtat en els relleus i agafarien distància, sobre el grup perseguidor.

A falta de 8 voltes, D.Pua punxaria roda i deixaria a l'Albert en solitari al capdavant de la cursa. Vint kms en solitari que afrontaria l'Albert, per adjudicar-se la victòria de la cursa, mantenint un bon marge sobre el grup perseguidor
Grup, que entraria a 1:30 amb un emocionant esprint on, D.Gonzalez aconseguiria la 3 posició, O.Madero 6ena,P.Lopez ena. Per darrera el pilot amb O.Alvarez 24e, E. Iglesias 47e i J.Ayza amb averia mecànica.


dimarts, 18 de juny del 2013

El Team Lider de la Xallenge al II Memorial Jordi Pérez d'Andorra.

El Team Munt Bikes, es posa lider de la general per equips de la Xallenge Senior-Master30 de Catalunya, després de l'última cursa disputada el passat diumenge a Andorra.
Un circuit curt, amb una lleugera pujada a la part de l'arribada que enganxava. Un total de 25 voltes, amb esprints bonificats per segons cada 5 voltes, als 4 primers corredors.
La cursa, va començar lenta fins a disputar el primer esprint, on els primers corredors varen començar a veure'sles cares. Va ser en el segon esprint, on els corredors que el varen disputar, varen treure un petit marge a la resta de corredors.
Seguidament, varen saltar del grup principal, el lider de la Xallenge, Pere Amador, Albert Bañeres i David Albos a la caça dels escapats. L'escapada era bona, amb dos andorrans i dos components del Team Albert i Daniel.
Albert, decidia tirar fort de l'escapada per ajudar del seu company Dani que portava puntuació ens els esprints.Però per darrera, no s'entenien els corredors i deixaven marxar a l'Albert en dues ocasions.
La primera amb el Pere Amador, però la fuga no era bona amb dos andorrans tirant per darrera. La segona, va ser la bona quan l'Albert marxa sol amb un dels andorrans i la bona entesa de tots dos, els va fer arribar.
Per darrera, el gran grup era tranquil·litzat per la resta de corredors del Team, O.AlvarezP.Lopez, O.Madero. Gràcies a la seva molt bona cursa, varen finalitzar primers per equips.
Victòria merescuda del corredor d'Andorra amb la satisfacció de guanyar a casa seva. Segona posició per l'Albert i quarta per el Dani, Primer i Tercer Master30.

A falta de 8 voltes, D.Pua punxaria roda i deixaria a l'Albert en solitari al capdavant de la cursa. Vint kms en solitari que afrontaria l'Albert, per adjudicar-se la victòria de la cursa, mantenint un bon marge sobre el grup perseguidor
Grup, que entraria a 1:30 amb un emocionant esprint on, D.Gonzalez aconseguiria la 3 posició, O.Madero 6ena,P.Lopez ena. Per darrera el pilot amb O.Alvarez 24e, E. Iglesias 47e i J.Ayza amb averia mecànica.




dilluns, 10 de juny del 2013

El Team al campionat de Catalunya en Ruta de Freginals 2013

L'exigent circuit preparat per l'organització de Fraginals, va anar desmuntant el pilot de corredors fins al darrer pas per meta, on varis corredors marxarien per davant. Entre ells Daniel Gonzalez del Team Munt Bikes, que arribaria amb un ajustat esprint amb el corredor del Lizarran Alex Graus.


L'exelent estat de forma de Dani Gonzalez el corona Sots-Campió de Catalunya Master30, 2013. Només 7 centèsimes de segon, el varen privar del campionat.
Com sempre,  els companys d'equip J.Ayza, O.Madero, P.Lopez , O.Alvarez i J. Préstamo, varen donar el millor d'ells per acompanyar a Dani a l'esperada victòria. Enhorabona a tots!!

Tot i no poguer ser, Dani es tot un campió per nosaltres!

divendres, 7 de juny del 2013

Campionats de Catalunya en Ruta

El proper dissabte 8, es celebra el Campionat de catalunya Sénior-Master30 en Ruta a la localitat de Freginals. El mateix diumenge també es celebra el campionat de Catalunya Elit-sots23 a Cambrils.
Alguns del components del Team, no hi podran assistir per la coincidència amb la celebració de matrimoni d'Oriol Garcia amb Alicia Mateo. A ells els dessitgem el millor en el seu dia i molta sort a la resta de components del Team, que disputaran els Campionats.

dilluns, 3 de juny del 2013

Doblet a Porqueres!

El passat diumenge 2 de Juny s'ha disputat la cinquena prova puntuable per la Xallenge Senior-master30 2013 a Porqueres. On el Team  Munt Bikes reafirma l'exelent forma dels seus corredors inpossant-se com a guanyadors per equips.
La cursa per esprints puntuables cada cinc voltes, amb un total de 40 voltes en un circuit de 1'4 kms. Un total de 8 esprints, on puntuaben els quatre primers corredors. Ja desde el primer esprint, els corredors del Munt Bikes imposaben el control de la cursa i puntuaben Oscar Madero 1er, Daniel Gonzalez 2on i Albert Bañeres 4rt.
La llàstima, que en les seguents voltes després del primer esprint Oscar Madero es va veure en una multiplé caiguda que el va fer abandonar. La cursa va seguir dominada per els nostres corredors, mantenint una puntuació molt igualada fins el darrer esprint.
Només un punt diferenciava l'Albert del Dani, on aquest últim s'inposava en l'últim esprint final de cursa. Daniel Gonzalez, reafirma el seu exelent estat de forma guanyat la cursa, després de finalitzar en segona possició la Marxa Cicloturista "La Bonaigua" de 193 kms el dia anterior a la cursa.