dimarts, 25 d’octubre del 2011

Entrega de trofeus de la XXIII Xallenge Senior Master30 de Catalunya.

Fins a cinc vegades varen ser cridats a l'entrega de trofeus els corredors del Team per recollir els corresponents trofeus de la Xallenge i el que acredita com a millor Equip del Campionat Senior-Master30,2011.

dissabte, 15 d’octubre del 2011

Entrega de trofeus de la XXIII Xallenge Catalana Senior Master30.

El proper dissabte 22 d'octubre, es farà l'entrega de trofeus de la XXIII Xallenge Catalana Senior Master30 a la seu de la FCC. Es convida a tots els corredors participants de la Xallenge, a compartir l'entrega de trofeus als 10 primers classificats de cada categoria i als 3 primers equips classificats, juntament amb un berenar pica-pica per a tots els assistents.
L'hora de convocatòria es a les 17:30 a la seu de la Federació Catalana de Ciclisme.
(Velòdrom d'Horta) porta 16
Passeig Vall d'Hebron 185-201

Recordar que el Team Munt Bikes a aconsseguit la primera possició per equips. Albert Bañeres aconssegueix la primera possició absoluta del Campionat i primer Master30, Pablo Lopez en la quarta possició Master30 setena absoluta, Juan Miguel Guerra la cinquena possició Master30 i novena absoluta i Daniel Gonzalez la quarta possició en Senior i vuitena absoluta.

dimecres, 12 d’octubre del 2011

Daniel Gonzalez Campió de Catalunya Senior en Contrerellotge.

El Passat dissabte 8 d'Octubre es va celebrar a Castellolí els Campionats de Catalunya de CRI per diverses categories entre eles les Master30 i Senior.
Daniel Gonzalez suma una nova victòria al seu palmarés en adjudicar-se el Campionat Senior.