dilluns, 23 de febrer del 2009

Cap de setmana de socials

El darrer cap de setmana ha donat pas a les penúltimes socials de pretemporada,
En primer lloc destacar la consistència d'en David Pruna l'Antonio Cruz i en Pep Patiño a les socials de Girona. En Pep tot i no estar en condicions de competir, segueix defensant el primer lloc a la general sènior.
Els altres esperem estar recuperats del refredat que ens ha acosat la darrera setmana per anar el pròxim diumenge a Olot. Última cursa del campionat d'hivern gironí.
En les altres curses de la jornada, es disputava el III premi inauguració veterans ciutat de Barcelona. Cursa en la que s'estrenava en Pepe Perez en la categoria V-40.
L'altra cursa era el V cursa social inter clubs C C Provençalenc, disputades en el PG. Garcia Faria De Barcelona.
En la social varem comptar amb la representació d'en Juan Carlos Medina, que es va imposar en l'esprint final del pelotón. Acabant en la 4a posiciò, ja que la cursa ja estava decidida en una escapada formada per tres corredors.

diumenge, 15 de febrer del 2009

Crònica social de Bescanó


Podium master 30 Toni Cruz tercer classificat.
Avui la primera cursa amb montanya, i l'equip ccarenys de munt-munt bikes a la línia de sortida, amb set membres representats. Es pujaven dos ports les Serres i les Encies, la meta estava situada al final d'una rampa de poc menys d'un km. Avui tocava estar atent de sortida, ja que amb la participació de 200 corredors, feia que fos molt complicat la col·locació als llocs capdavanters del grup, calia estar a les primeres posicions del grup per afrontar el primer port i així evitar qialsevol tall. Les Serres es pujen a tot drap, avuí també ha vingut a correr un equip holandès èlit i ens han posat les piles. Després del primer port ja s'ha fet un grup nombrós al capdavant d'uns quaranta corredors, en Toni Cruz i en Josep Patiño si han pogut col.locar. Per darrere la gent no s'ha organitzat i no han pogut contactar amb el primer grup. El segon port nombrosos atacs de la gent forta pero ningú a aconseguit marxar en solitari. No ha estat fins al pas per la població d'Anglès, que s'ha produit l'escapada del dia, amb la locomotora Morales al capdavant, han aconseguit arribar amb una trentena de segons sobre el gran grup. Avui l'equip també ha aconseguit un podi a la categoria master 30 amb en Toni Cruz com a tercer Master 30. En Josep Patiño ha tingut mala sort, ja que a 500 mts de la meta se li ha tret la cadena del plat i l'ha obligat a posar el peu a terra per solucionar l'avaria, ha entrat últim del grup, tot i així conserva la primera posició en la general de la categoria sénior. La resta de l'equip ha entrat en les primeres posicions del segon gran grup, amb gairebé vuitanta unitats. Classificacions

diumenge, 8 de febrer del 2009

Cursa social a la Bisbal


Avui ens hem donat cita a la Bisbal de l'Empordà 7 integrans de l'equip amb un dia radiant i amb molt de fred.
Primer contratemps, arribem bé de temps però ja hi havia molta cua a les inscripcions. Així que amb en Grau decidim anar a vestir-nos de gala primer i tornar més tard.
Cagada, s'ha completat el cupo de 200 corredors i han tancat inscripcions. Doncs en Grau i jo ens em quedat sense opcions de puntuació.
Avui era un dia important per què en Majo es provés en competició, sembla que s'ha trobat molt còmode. L'he vist molt bé i molt ben situat a les primeres posicions del gran grup.
S'ha donat la sortida aproximadament amb uns 300 corredors, molts de nervis. Al començament el vent era feble però a mesura que transcorria la cursa s'anava intensificant.
Es feia un repetxó tres vegades que tenia que fer la selecció de la cursa situat a Rupià, curt amb dos descansos entremig que al final es feia molt dur.
Jo ja havia pecat en altres anys de fer-lo a plat gran així que he aconsellat els altres de treure'l.
En la última volta, abans del repetxó una recta llarga on el vent ja bufava considerablement de costat i tots encunetats en línia. Els corredors s'hanaven tallant i ja es veia a venir que la cosa petava!
Comença el repetxó i jo ben situat a les primeres posicions, en Patiño venia desgastant-se de radere demanant pas per la dreta. Els altres ja els havia perdut.
Coronem tot trencat a mil trossos i ja a la baixada ens agrupem una trentena, en el grup en Patiño en Xampi i jo.Per darrere venia un gran grup a força distancia ensenyant les dents. L'arribada ja està feta.
Com jo no puntuava decideixo cremar els cartutxos per els companys i em poso a controlar el cap de cursa. No anavem molt ràpid, a uns 42 km/h però la recta d'arribada era interminable.
En entrar al poble un ilús ( Fede ) ataca amb força i el mantinc a ratlla fins donar-li caça, les forces em comencen a fallar i els canivals assetgen per la dreta.
Campi qui pugui! final en Patiño 9e- 2on senior i en Xampi 24e- 11e M-30 .
A destacar els homes més forts de la cursa que han marxat en solitari Jaume Morales i Jonni Rubio, felicitats tota una exhibició!
Tornada cap a Sant Celoni en solitari acabant amb 165 km i una mitja de 35 km/h...
Albert Bañeres